+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Stage winkelmedewerker Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ANWB

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

In de ANWB winkel in Utrecht kun je aan de slag als stagiair. Je helpt klanten met hun reisplannen en geeft advies over producten zoals kampeerartikelen en routekaarten. Daarnaast zorg je voor een nette winkel en sta je klaar om vragen te beantwoorden. Tijdens je stage leer je veel, van verkooptechnieken tot gespreksvaardigheden. Als je wilt, is er zelfs de mogelijkheid om na je stage bij ons te blijven werken. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Werken in een omgeving waar je klanten helpt onbezorgd de wereld te ontdekken, afwisselende werkzaamheden en de leukste collega’s. Kom het ontdekken als stagiair in de ANWB winkel Utrecht. We begeleiden je graag bij het uitvoeren van je stageopdracht waarbij je volop de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. 


  • Of het nu jongeren zijn die op Interrail-avontuur gaan, een gezin dat zich voorbereidt op een autovakantie of een stel dat stevige wandelschoenen zoekt voor in de bergen: jij stelt de juiste vragen over hun plannen en helpt ze verder met een persoonlijk advies. Zo draag je bij aan een onbezorgde reis. 

  • Je houdt de winkel piekfijn op orde, begroet klanten en leden en beantwoordt hun vragen. We leren je alles over de verschillende producten in onze winkel, zoals kampeerartikelen, outdoorkleding, routekaarten en vignetten. Ook zorgen we dat je mee kunt denken en uitleg kunt geven als een klant een reisverzekering nodig heeft.

  • Je krijgt de kans om rustig kennis te maken met het team en de organisatie. Jouw stage is een leerperiode voor jou en daarbij ondersteunt onze praktijkbegeleider je graag. Stap voor stap loop je door onze basisopleiding winkel en leren we je verkooptechnieken en gespreksvaardigheden, zodat jij straks precies weet hoe je klanten op de beste manier helpt.

  • Zijn er opdrachten vanuit je opleiding? Dan krijg je de ruimte om die tijdens je stage te maken en om vragen aan collega’s te stellen. Samen zorgen we dat jij je leerdoelen haalt. En bevalt het werk je? Bespreek dan gerust de mogelijkheid om na afloop van je stage bij ons te blijven werken tijdens vakanties of weekenden.



Gevraagd

Deze stage is voor jou een mooie kans om kennis te maken met de arbeidsmarkt en samen te werken met een team. Je vindt het leuk om afwisselende werkzaamheden op te pakken en daardoor veel te leren. In je contact met klanten, leden en collega’s laat je je enthousiasme zien. Zie je een verkoopkans? Dan durf je actie te ondernemen en op klanten af te stappen.

Verder:

  • Volg je de mbo-opleiding Travel & Hospitality (zelfstandig medewerker/leidinggevende) of Detailhandel (verkoopspecialist/leidinggevende).
  • Heb je ervaring of interesse in retail.
  • Een pre-employmentscreening kan deel uitmaken van de selectieprocedure.


Aanbod

  • Bruto stagevergoeding van €400,- (o.b.v. 38 uur)


Bedrijfsomschrijving

Jouw team bestaat uit 6-8 collega’s, onder wie de marktmanager, supervisor, verkoopadviseurs en verkoopmedewerkers. Zij zien jou als een volwaardig lid van het team, zijn blij met je hulp en vertellen je graag meer over hun werk en onze producten en diensten. Bij vragen staan je collega’s voor je klaar en tussendoor is er natuurlijk ook ruimte voor een gezellig praatje. #LI-SA1
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in