+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Bbl Leerling 1e Automonteur Wegenwacht Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ANWB

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • BBL / Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Lijkt het je wat om te leren en werken als automonteur bij de Wegenwacht? Als bbl-leerling combineer je twee jaar lang theorielessen met praktijkervaring in ons Service Centrum. Je werkt aan verschillende voertuigen, van auto's tot e-bikes, en lost technische problemen op. Je krijgt persoonlijke aandacht en bouwt een band op met je medestudenten. Een unieke kans om het vak te leren in een omgeving die helemaal is ingericht voor jouw groei. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Leren én werken als automonteur bij de Wegenwacht? Als bbl-leerling volg je twee jaar lang een dag in de week theorielessen op onze opleidingslocatie in Utrecht en werk je vier dagen in Service Centrum Utrecht. Jij zorgt dat auto’s en motoren van onze leden zo snel mogelijk weer de weg op kunnen!


  • Het vak van automonteur leren door te doen op ons Service Centrum dat van alle gemakken is voorzien

  • Een dag in de week naar school in Utrecht: onze opleidingslocatie waar we samenwerken met ROC Mondriaan

  • Samen met je collega’s technische storingen snel en definitief verhelpen en leren hoe je leden netjes te woord staat

  • Werken in dagdiensten, vroege of late diensten en één keer in de twee of drie weken een weekenddienst

  • Alles leren over de meest uiteenlopende auto’s, motoren, brommers en e-bikes. Nieuw en oud, klein en groot en eenvoudig of heel luxe; alle voertuigen kunnen vroeg of laat met pech komen te staan.

 

De opleiding

De opleiding van ANWB en ROC Mondriaan is uniek omdat we ons echt richten op het technische gedeelte en veel aandacht hebben voor jou persoonlijk. De dagen dat je naar school gaat bestaan uit een ochtend theorie en de middag praktijk. Rekenlessen? Dat koppelen we tijdens de praktijklessen aan de techniek, dus niet in een klaslokaal. In Utrecht hebben we meerdere praktijklokalen, net als de werkplaats op het Service Centrum!

We onderbreken de lessen tijdens de schoolvakanties, maar verder zit er een grote regelmaat in je lesdagen. De lessen worden in kleine groepen gegeven, want dit jaar starten we met een groep van slechts 12 studenten. Alle aandacht dus voor jou, en je bouwt een fijne band op met je medestudenten!

Een week als bbl-leerling automonteur bij ANWB BV

Je stelt op maandag een diagnose voor een Peugeot 208 met startproblemen en bel je een andere klant voor zijn Polestar 2, want je bent er achter welke reparatie nodig is. Op dinsdag beheer je de balie en sta je klanten te woord. Je hebt op woensdag een overleg met je leermeester en teammanager over je werkzaamheden. Gaat alles goed en naar wens voor iedereen? Daarna ruim je de werkplaats op zodat iedereen prettig kan werken. Je gaat nog een dag naar school en daar hoort huiswerk bij. Op vrijdag werk je samen met een collega aan een storing in het dashboard van een Renault Mégane en dan begint je weekenddienst.



Gevraagd

  • Minimaal een afgeronde MBO niveau 2 opleiding autotechniek of een andere technische richting. Je kunt ook instromen met een diploma op MBO niveau 3 of 4 of met een HAVO diploma. Het is dan wel belangrijk dat je een grote interesse hebt in autotechniek.

  • Je bent gemotiveerd om het opleidingstraject in 2 jaar af te ronden. Het is een versneld traject en daarom verwachten we een bepaalde zelfstandigheid.

  • Je hebt bij voorkeur sleutelervaring aan je eigen auto of motor. Heb je dat niet? Dan willen we van jou graag horen waarom bezig zijn met autotechniek wél jouw droom is.

  • Je bent communicatief sterk. Dat is belangrijk omdat je dagelijks met onze leden in contact bent, maar ook met begeleiders, collega’s en opleiders.



Aanbod

  • Prima pensioenregeling
  • Korting op verschillende ANWB-producten en -diensten
  • Internetvergoeding van €35,- per maand
  • Persoonlijk inzetbaarheidsbudget van €700,- bruto per jaar
  • 4% salarisverhoging bij het succesvol afronden van het 1e schooljaar
  • 25 verlofdagen en 13 adv-dagen per jaar op basis van een 40-urige werkweek.


Bedrijfsomschrijving

Elk jaar lost de ANWB Wegenwacht meer dan een miljoen pechgevallen op. Daarvoor staan honderden wegenwachten dag en nacht klaar. Zij doen hun uiterste best om de auto’s, motoren en fietsen van onze leden direct langs de weg te helpen. Als dat niet lukt, wordt het voertuig naar ons Service Centrum gebracht. Hier is iedere dag anders, maar het resultaat is bijna altijd hetzelfde:  blije leden voor wie jij een probleem hebt opgelost.Vier dagen per week werk jij in Service Centrum Utrecht. En of je nu samenwerkt met je leermeester of andere collega’s: hulp verlenen zit in ons bloed. Iedereen is dan ook meer dan bereid om je te helpen. Daarnaast heb je zelf veel steun aan je elf medeleerlingen die je een keer per week op school ziet.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in