+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Engineer Safety & Security Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Heijmans industrieel bouwen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij Heijmans Safety & Security werk je aan belangrijke projecten waar veiligheid centraal staat. Als Engineer ontwerp je systemen die gebouwen beschermen tegen brand en indringers. Je werkt in een team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Je krijgt een vast contract, een goed salaris, en veel vrijheid in je werk. Ook bieden we groeikansen via trainingen en een warm welkom met een welkomstpakket en inwerktraject. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Heijmans Safety & Security ontzorgt opdrachtgevers met beveiligingsoplossingen op het gebied van branddetectie, blussing en security. We richten ons vooral op complexe beveiligingsvraagstukken, want daar waar een standaard oplossing niet volstaat voelen wij ons thuis. Dit doen we met ons team van specialisten dat bestaat een uit een mooie mix van ervaren krachten en ambitieuze starters.

Om aan onze stevige groeiambitie invulling te geven zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team. Lijkt het je leuk om te werken op locaties waar veiligheid er echt toe doet? Dan drinken we graag een kop koffie! Samen met jou kijken we welke rol bij je past, welke ambitie je hebt en hoe we er samen voor kunnen zorgen deze ambitie te realiseren

Maak het mee

Hoe maak je een gebouw zo veilig mogelijk? Met de juiste brand- én beveiligingstechniek. Als Engineer ga je het deskundige team van Safety & Security collega’s versterken en zorg je dat de belangrijkste gebouwen van Nederland altijd gewapend zijn tegen brand én indringers. Je ontwerpt samen met je collega’s systemen voor sprinkler-, branddetectie- en security installaties.


Dit ga je doen
  • Jij ontwerpt systemen voor opdrachtgevers waar beveiliging en bandveiligheid van essentieel belang zijn. Denk aan de nieuwbouw van een overheidsdatacenter of de renovatie van een ziekenhuis, rechtbank of gevangenis. Gebouwen waar op het gebied van beveiliging niets aan het toeval mag worden overgelaten. Dit brengt ook de nodige uitdagingen en complexiteit met zich mee.
  • Van camera-, toegangscontrole-, inbraakdetectie-, intercom-, en securitymanagementsysteem tot brandmeld- en ontruimingssystemen: de combinatie van deze disciplines maakt jouw functie dynamisch en uniek.
  • Jouw baan is erg veelzijdig. Op de eerste plaats ontwerp je natuurlijk installaties. In deze installaties neem je de nieuwste technieken mee. Daarnaast ondersteun je met je technische kennis diverse collega’s en komt het bijvoorbeeld ook voor dat je tenderteams adviseert over beveiligingsinstallaties.
Samen zijn we één

De bedrijfsunit Safety & Security van Heijmans Utiliteit werkt aan uitdagende projecten waar veiligheid er echt toe doet. Voor de afdeling werken zo’n negentig medewerkers. Ons kantoor vindt je in Utrecht, maar je collega’s werken verspreid door heel Nederland. Het mooiste? Safety & Security is nog volop in ontwikkeling. Dit draagt bij aan de gedrevenheid van jou en je collega’s. En op welk project je ook komt: overal gaan collega’s voor elkaar door het vuur.

Dit bieden wij jou
  • Per direct een vast contract
  • Een goed salaris; wij begrijpen dat goede kandidaten een goed salaris verdienen.
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Groeimogelijkheden op het gebied van projectmanagement, leidinggeven en beveiliging, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Veel vrijheid: jij bepaalt in grote mate zelf waar en wanneer je werkt.
  • Een smartphone, een laptop en een auto van de zaak.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao kleinmetaal en een goede pensioenregeling.
Dit ben jij

Je hebt affiniteit met beveiligingssystemen en het oplossen van complexe beveiligingsvraagstukken. Daarbij maak je de met behulp van de nieuwste technieken een ontwerp dat naadloos bij de situatie van de klant past.

  • Minimaal een mbo 4-diploma elektrotechniek of vergelijkbaar niveau met bij voorkeur al kennis van beveiligingstechniek en/of brandmeldinstallaties
  • Ervaring als Engineer binnen het vakgebied is een pré
  • Een Verklaring omtrent Gedrag. Heb je die nog niet? Dan kun je die ook aanvragen als je bij ons start.
Sollicitatieproces

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden?

Eerst weten hoe jouw sollicitatieproces eruit ziet?

Solliciteer

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in