+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior planontwikkelaar Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Building Heroes

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als junior Planontwikkelaar krijg je de kans om aan spannende projecten te werken, te beginnen met een groot restauratieproject. Je leert van de beste in een hecht team. Samen met ervaren collega's groei je snel en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. De goede sfeer en teamgeest helpen je om succesvol te zijn. Je krijgt een goed salaris, een pensioenregeling en zelfs een leaseauto. Belangrijker nog, er is veel ruimte voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Als junior Planontwikkelaar bij onze opdrachtgever krijg je de unieke kans om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van diverse projecten, van de conceptfase tot aan de oplevering. Het eerste project dat op de planning staat, is een groot restauratieproject in de regio Utrecht. Je zult samenwerken met een ervaren Senior Planontwikkelaar die jou zal begeleiden en alle ins en outs van het vak zal bijbrengen. In dit hechte en ervaren team speel jij een essentiële rol in het gehele proces. Door de nauwe samenwerking met ervaren collega's krijg je de mogelijkheid om je persoonlijk snel te ontwikkelen en je vaardigheden binnen het vakgebied verder te ontplooien. De goede sfeer en ondersteunende teamspirit zorgen ervoor dat jij je optimaal kunt ontplooien en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het succes van het project.

Benefits

Bij ons vind je een boeiende en stimulerende rol in een team van toegewijde professionals. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk salaris van €2.600,- tot €3.000,- bruto per maand, een fijne pensioenregeling en een leaseauto. Maar nog belangrijker is de ruimte die we je bieden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Bouwstenen voor succes

Wij zoeken iemand die communicatief sterk is, analytisch denkvermogen heeft en een hands-on mentaliteit bezit. Maar daarnaast ook:

  • Creatief en proactieve houding;

  • Oog voor detail;

  • Afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau;

  • Goede communicatieve vaardigheden; 

  • Goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift. 



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bouwbedrijf dat zich specialiseert in hoogwaardige en duurzame bouwprojecten in Utrecht. Met een rijke historie en uitgebreide ervaring in de sector, staat onze opdrachtgever bekend om zijn vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid. Het bedrijf focust zich op zowel nieuwbouw als renovatieprojecten in verschillende sectoren, zoals woningbouw, utiliteitsbouw en restauratie. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in