+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

ZZP Constructeur Ondergronds Bouwen Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Als Constructeur Ondergronds Bouwen met specialisatie in geotechniek ben je de drijvende kracht achter het ontwerp en de analyse van ondergrondse structuren. Je gebruikt diepgaande kennis van geotechniek om innovatieve ontwerpen te realiseren, met een focus op tunnels, funderingen en kelders. Deze rol biedt de kans om geavanceerde technologieën en analyseinstrumenten in te zetten voor het creëren van duurzame en veilige constructies, en vereist nauwe samenwerking binnen multidisciplinaire teams. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Constructeur Ondergronds Bouwen met een specialisatie in geotechniek draag je de verantwoordelijkheid voor het ontwerpen en analyseren van ondergrondse structuren in de civiele techniek. Je past diepgaande kennis van geotechniek toe om grondmechanische gegevens te interpreteren en te integreren in innovatieve ontwerpen. Met een focus op tunnels, funderingen en kelders, maak je gebruik van geavanceerde technologieën en analyseinstrumenten om duurzame en veilige ondergrondse constructies te realiseren. Samenwerking met multidisciplinaire teams is van cruciaal belang om complexe technische concepten om te zetten in begrijpelijke informatie. Nauwkeurigheid in berekeningen en het voldoen aan normen zijn van essentieel belang. Een masteropleiding in civiele techniek, met een specialisatie in geotechniek en ervaring in ondergronds bouwen zijn vereist. Deze rol vraagt niet alleen om technische expertise, maar ook om creativiteit en samenwerkingsvaardigheden om effectieve oplossingen te bieden voor complexe geotechnische uitdagingen.



Gevraagd

Je bent iemand die graag in teamverband werkt. In samenwerking met diverse professionals zorg je voor succesvolle oplossingen op ingewikkelde projecten. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde WO opleiding Civiele Techniek
  • Minimaal vijf jaar ervaring als constructeur ondergronds bouwen en affiniteit met geotechniek.
  • Goede beheersing van het Engels.


Aanbod

Deze zzp opdracht voer je uit met tussenkomst van Continu Professionals.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevend multidisciplinair ingenieursbureau vormt de bakermat van technologische innovatie en expertise. Hun team van hooggekwalificeerde ingenieurs, gespecialiseerd in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek en verwante disciplines, is de drijvende kracht achter grensverleggende projecten.De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een dynamische en collaboratieve omgeving, waarbij de synergie tussendiverse disciplines resulteert in holistische oplossingen. Autonomie wordt hier gewaardeerd, maar de kracht van samenwerking staat centraal.Of je nu een doorgewinterde ingenieur bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een recent afgestudeerde met een passie voor technologie, dit bedrijf biedt een stimulerendeomgeving waar innovatie en persoonlijke groei hand in hand gaan. Word deel van dit dynamische team en draag bij aan de toekomst van technologische vooruitgang.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in