+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent NT2 Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Derec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

Als docent NT2 help je jongeren die Nederlands leren. Deze leerlingen gaan na de zomer naar het mbo. Jouw taak is om ze goed voor te bereiden. Je moet goed kunnen uitleggen en met verschillende culturen kunnen omgaan. Ook moet je soms als mentor optreden. Het is fijn als je al ervaring hebt met internationale schakelklassen. Je werkt op maandag en dinsdag, en het liefst ook op woensdag. Dit is een mooie kans om jonge mensen te helpen en ze de Nederlandse taal te leren. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Als docent NT2 ga je aan de slag met een klas anderstaligen jongeren om de Nederlandse taal goed onder de knie te krijgen. De leerlingen in jouw klas maken na de zomer de overstap naar het mbo. Jij stoomt hen klaar om deze overstap te maken! Je beschikt over sterke didactische vaardigheden en weet de kennis goed over te dragen aan de leerlingen. Je hebt natuurlijk affiniteit met het werken met leerlingen met verschillende culturele achtergronden en je kan goed aansluiten bij het tempo en het niveau van de leerlingen. Ook heb jij geen problemen met het vervullen van mentortaken en beschik je over ijzersterke pedagogische vaardigheden. Affiniteit en ervaring binnen internationale schakelklassen is voor deze vacature dan ook gewenst! Starten kan per direct op de maandag, dinsdag en bij voorkeur de woensdag. Als er iemand is die de leerlingen alles over de Nederlandse taal kan leren, dan ben jij het wel.



Gevraagd

  • Je bent bevoegd voor Nederlands of in het bezit van een pabo;
  • je bent in het bezit van het NT2 certificaat;
  • je bent per direct beschikbaar op maandag, dinsdag en bij voorkeur woensdag (in overleg);
  • ervaring binnen internationale schakelklassen is een grote pre;
  • je hebt affiniteit met het werken met verschillende culturele achtergronden;
  • je bent didactisch en communicatief ijzersterk.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Ons werk draait om jou, daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

Wij bieden jou:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Doorbetaling van schoolvakanties;
  • Ondersteuning van ervaren coaches;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Ferid Ahmed Fowad op 06-82157657 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Ferid Ahmed Fowad op 06-82157657 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..



Bedrijfsomschrijving

De leerlingen op deze school zijn tussen de 12 en 18 jaar en spreken niet of nauwelijks Nederlands. De leerlingen zijn veelal in Nederland terecht gekomen door het gedwongen ontvluchten van hun moederland. Het onderwijs wat hier geboden wordt zorgt ervoor dat de leerlingen worden klaargestoomd voor een toekomst in de Nederlandse maatschappij. Het doel is de leerlingen uiteindelijk succesvol te laten doorstromen naar het Nederlandstalige onderwijs. De leerlingen op deze school leren hier buiten de Nederlandse taal ook om zowel zelfstandig- als samen te werken,  te plannen en te organiseren. Ook is er aandacht voor de Nederlandse cultuur; hoe werkt het op een Nederlandse school en wat zijn de regels? De leerlingen krijgen o.a. de vakken Nederlands als tweede taal, reken- en wiskundelessen en wereldoriëntatie. Op deze manier worden de leerlingen goed klaargestoomd voor een vervolgstudie in Nederland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in