+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Junior Projectontwikkelaar Maatschappelijk Vastgoed Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Multiselect

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van maatschappelijk vastgoed als Junior Projectontwikkelaar en draag bij aan projecten die echt impact maken. Leer van de besten, ontwikkel je eigen visie en deel deze binnen en buiten het team. Krijg de unieke kans om bij te dragen aan innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en bouw aan een succesvolle carrière. Ontwikkel waardevolle ervaring in onderhandelingen en samenwerkingen met diverse stakeholders. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Als Junior Projectontwikkelaar Maatschappelijk Vastgoed begin je jouw loopbaan door te leren van de beste. Je duikt in de wereld van maatschappelijk vastgoed met als doel het creëren van plekken die echt verschil maken in de samenleving. Je ondersteunt het team bij het ontwikkelen van strategieën, het volgen van markttrends en het bedenken van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Je krijgt de kans om je eigen visie te ontwikkelen en te delen, zowel binnen het team als in de bredere sector. Met een focus op groei en ontwikkeling bouw je mee aan zinvolle projecten en leg je de basis voor een succesvolle carrière in maatschappelijk vastgoed. Dit alles terwijl je waardevolle ervaring opdoet in onderhandelingen en samenwerkingen met diverse stakeholders, zoals opdrachtgevers, huurders, en grondeigenaren.


Functie eisen

Je hebt enige ervaring met projectontwikkeling of bent recent afgestudeerd aan een HBO of Universiteit in de richting bouwkunde/vastgoed. Je hebt een passie voor maatschappelijke vraagstukken en de drive om hieraan een bijdrage te leveren. Ondernemend, leergierig en met een vermogen om conceptueel te denken, pas je perfect binnen deze rol. Ervaring is niet vereist; we zoeken iemand met de juiste instelling en de wil om te leren. Je herkent jezelf in de woorden zelfstandigheid en zelfstartend vermogen. Affiniteit met vastgoed, samenwerken en het vermogen om mensen en partijen met elkaar te verbinden zijn cruciaal. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je goed samenwerken binnen een team.



Bedrijfsomschrijving

Ben je recent afgestudeerd en klaar om je carrière te starten binnen een sector die er echt toe doet? Onze opdrachtgever is een vooraanstaande organisatie in maatschappelijk vastgoed, gericht op het creëren van betekenisvolle, vitale en inclusieve ruimtes binnen de onderwijs- en zorgsector. Vanuit een diepe overtuiging dat maatschappelijk vastgoed een centrale rol speelt in het verbeteren van levens, heeft deze organisatie een significante impact gemaakt door projecten die de mens centraal stellen. Gelegen in het hart van Utrecht, werkt een klein maar gepassioneerd team aan diverse en uitdagende projecten. Met een toenemende vraag naar hun expertise en diensten, zijn ze op zoek naar een enthousiaste Junior Projectontwikkelaar Maatschappelijk Vastgoed om hun team te versterken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in