+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Retentie medewerker bijbaan Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan
  • 2.200 - € 2.500 p/m

Vacature in het kort

Wil jij werkervaring opdoen die echt belangrijk is? In deze functie help je Greenpeace door te praten met mensen die donateur willen blijven. Je leert veel over verkopen en helpt mee aan een betere wereld. Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel. Je werkt op een leuke plek met een team dat hard werkt maar ook plezier maakt. Tussendoor speel je tafeltennis en sluit je de week af met een borrel. Je krijgt de kans om te groeien en te leren. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Hoe strak jij je carrière ook plant, alles begint met het krijgen van die ene kans. Voorkom jij graag dat de zoektocht naar een commerciële startersbaan straks meer wegheeft van de zoektocht naar een speld in een hooiberg? Dan is dit je kans om nu al waardevolle werkervaring op te doen. Ervaring die je later in vele opzichten nog goed van pas komt. Binnen deze bijbaan komen jij en jouw ontwikkeling nog echt op de eerste plaats. Zo krijg je de tijd, de ruimte en de aandacht om alle aspecten die horen bij een sales functie eigen te maken.     

Jouw missie als retentie medewerker? Zorgen dat de groep donateurs en supporters van Greenpeace zoveel mogelijk intact blijft of zelfs groeit. Je voert gesprekken over de onderwerpen waar Greenpeace dagelijks mee te maken krijgt en zit zodoende dicht op het vuur. Spreek je iemand die twijfelt over het doorzetten van een donateurschap, aan jou de taak om te ontdekken waar de schoen wringt. Is het nog mogelijk om iemand 'aan boord' te houden? Mogelijk onder andere voorwaarden. Alles strijdend voor een betere, groenere wereld. Ervaring? Die is welkom, maar niet vereist. Enthousiasme wint het hier nog van bakken aan ervaring. 

Die telefoon wordt hierin je beste vriend. De ene beller wil lid worden, de ander liever opzeggen. Natuurlijk neem je graag de donatie-opties met ze door en probeer je die laatste groep graag nog op andere gedachte te brengen. Want jij weet: hoe meer leden, hoe meer Greenpeace mogelijk kan maken voor onze wereld. Jij doet altijd je best het onderste uit de kan te halen, maar gaat nooit aan de wensen van de klant voorbij. Jij leert soft skills, hard skills en vooral commerciële inzichten. Waar je dit allemaal gaat doen? Ook dat ga ik met je delen.


Waar kom jij te werken?
Jij treft jouw werkplek aan in Stadion Galgenwaard én iedere donderdag werk je samen met het team op het prachtige hoofdkantoor van Greenpeace in Amsterdam. Vanuit hier sta je met de rest van het hechte Supporter Care team van Greenpeace dagelijks een grote groep donateurs te woord. Hoe de sfeer is? Energiek en gezellig. Omdat hard werken en een leuke tijd beleven altijd samen zouden moeten gaan. In het kader van die laatste categorie krijg je de dagelijkse (slechte) woordgrappen, de fanatieke potjes tafeltennis tussen je werkzaamheden door. Om de week af te sluiten en te proosten op de mooie resultaten en goede gesprekken deze week sluiten we af met een borrel. Doe je mee? Dat is geen must, maar wel heel gezellig!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

08:45 uur: na een korte dagstart met je team duik jij direct in je mailbox. Zijn er dingen die direct opgepakt moeten worden? 

09:45 uur: de rest van je ochtend gaat uit naar het bellen van meerdere die nadenken over opzeggen. Kan jij ze nog op andere gedachte brengen?  

12:15 uur: tijd voor een lekker verzorgde lunch en na afloop een wandeling buiten. De zon schijnt, dus meerdere collega's haken gezellig aan.

13:00 uur: je middag staat opnieuw in het teken van de telefoon. Er komen wat vragen binnen over de verschillende vormen van donateurschap. Jij belt mensen graag op om ze te informeren  

16:00 uur: het laatste uurtje van je dag gaat op aan het bijwerken van wat administratieve zaken 

17:00 uur: op naar huis. Morgen weer een dag ;)


Herken jij jezelf hierin?

Check voor je solliciteert eerst nog even of jij: 

over mbo 4 denk- en werkniveau beschiktje commerciële drive meeneemt graag minimaal 16 uur per week aan de slag gaatbekend staat als sociaal, leergierig en  pro actiefaffiniteit hebt met een zo groen mogelijke wereld communicatief vaardig bent en de nodige overtuigingskracht hebtde Nederlandse en de Engelse taal schrijvend en sprekend onder de knie hebt Wat krijg je ervoor terug?

Voor niets komt de zon op. Je bent straks o.a. zeker van: 

een salaris tot €14,75 bruto voor ieder uur dat je werkt25 vakantiedagen8,33% vakantiegeldhet opbouwen van een netwerk in een non-profitorganisatiegroeimogelijkheden! Op den duur krijg je steeds meer verantwoordelijkhedenmogelijkheid tot thuiswerkenextra ontwikkeling dankzij gratis toegang tot de Work-on Talent Academy

En? Ben je net zo enthousiast als ik? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen bel dan naar 030 636 50 09 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in