+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Junior Consultant Supply Chain Management Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Capgemini

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Bij ons bedrijf helpen we organisaties klaar te maken voor de toekomst. We combineren de fysieke en digitale wereld en werken aan slimme producten en diensten. Ons team is expert in verschillende gebieden zoals planning, inkoop en duurzame oplossingen. Als junior consultant krijg je de kans om je te verdiepen in een gebied dat jij interessant vindt. Je werkt samen met een hecht team en krijgt veel kansen voor persoonlijke groei. We bieden ook leuke activiteiten en de mogelijkheid om internationaal te werken. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

  • Uren: 32 tot 40 uur
  • Werkplek: Utrecht, bij de opdrachtgever op locatie en remote
  • Ervaring: junior (afgestudeerde WO Master)
  • Startdatum: vanaf september



Jouw mogelijkheden als Junior Consultant Supply Chain Management bij Capgemini Invent

Wij van Intelligent & Sustainable Operations transformeren organisaties voor de toekomst door fysieke en digitale werelden samen te brengen: we helpen intelligente producten, activiteiten en diensten op schaal te ontwikkelen. We hebben expertise op zowel het bepalen van de strategie als het begeleiden van de transitie. Hierbij staan mens en technology centraal. Wij richten ons op verschillende klanten uit alle sectoren: Manufacturing, Consumer Products, Retail and Distribution, Energy & Utilities, Banken & Kapitaalmarkten, en de Pubieke sector. Intelligent & Sustainable Operations is onderverdeeld in verschillende capabilities:

  • Planning brengt bedrijfsfuncties samen met geavanceerde real-time voorspellingsmodellen. Met focus op Integrated Business Planning (IBP) realiseren we afstemming met de werkelijke vraag voor betere financiële resultaten. We zijn gespecialiseerd in Advanced & Autonomous Planning om wendbaarder, risicomijdend en kostenefficiënt te worden. Door gebruik te maken van Data-driven Forecasting, verbeteren we de responsiviteit, betrouwbaarheid en efficiëntie in de gehele supply chain.
  • Procurement is expert op het gebied van het ontwerpen, implementeren en transformeren van procurement strategieën (Procurement Strategy & Innovation, Digital Procurement, Target Operating Model). Daarnaast speelt duurzaamheid een belangrijke rol en hier bieden wij verschillende technologische -en inkoopoplossingen voor (Sustainable Procurement). Door middel van strategische leveranciers en categoriebeheer streven we naar het optimaiseren van efficiëntie, kostenbesparingen en het bevorderen van leveranciersrelaties (Strategic Sourcing & Category Management). Allemaal vanuit een waarde- en digitaal gedreven visie op transformaties bij onze opdrachtgevers.
  • Smart Plant richt zich op volledige connectivieit van operationele apparaten, waardoor machines en mensen intelligente en feitelijke beslissingen kunnen nemen. We denken mee over visie en strategy (4.0 Strategy, Architecture & Roadmap) en voeren assessments (Smart Plant Assessment) en transformaties uit. Via Green, Lean, Digital Plant leggen we de focus op Lean en duurzaamheid, terwijl we op digitaal vlak E2E connectivity realiseren via Digital Twins (PLM Strategy & Transformation).
  • Strategy & Fulfillment ontwikkelt en implementeert supply chain strategieën die direct voortvloeien uit de overkoepelende bedrijfsstrategie. Met onze uitgebreide ervaring en wereldwijde expertise bepalen wij, samen met de klant, waar, hoe en aan wie geleverd moet worden en hoe we alle supply chain processen feilloos op elkaar laten aansluiten. We adviseren op het gebied van warehousing, transportmanagement, control towers, network design, en het ontwerpen van een digitale supply chain strategy.

Als junior consultant supply chain management ben je flexibel inzetbaar. Je het de keuze om aan te sluiten bij één capability gebaseerd op jouw voorkeur, kwaliteiten en ervaring waar je op termijn verder in verdiept. Dit betekent dat je een project zou kunnen doen in een capability buiten de capability waar je bij bent aangesloten. Vermeld bij je aanmelding in je motivatiebrief waar jouw voorkeur naar uitgaat.



Je thuiswerkbasis bij Capgemini Invent

Het gehele Intelligent & Sustainable Operations team is een groeiend, hecht team met gemotiveerde professionals dat werkt aan uitdagende en complexe vraagstukken bij onze opdrachtgevers. Binnen ons team vinden we samenwerking en innovatie belangrijk en helpen we elkaar graag op weg bij vragen. Ook beschikken we over een internationaal netwerk van collega’s en hebben we veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en coaching. Binnen ons team worden regelmatige leuke activiteiten georganiseerd, voor en met elkaar. Ook heeft Capgemini Invent een actieve personeelsvereniging die reisjes als een jaarlijkse zeilcompetitie, een kerstevenement en een wintersportvakantie naar Oostenrijk organiseert. Afhankelijk van jouw behoefte is er genoeg te doen!

Get the future you want

Die belofte doen wij aan jou. Dat begint al op dag één. Met een goede onboarding en gestructureerde en transparante groeipaden. Maar ook: volop mogelijkheden om daarvan af te wijken, zelf te pionieren en je eigen weg te kiezen. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen en collegiale support. Werken bij Capgemini betekent ook werken in het internationale hart van innovatie. Een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid en diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

Kom naar onze maandelijkse lunch

Wil je meer weten over de cultuur en de werkomgeving binnen Capgemini Invent en wil je graag spreken met iemand uit het team waar jij interesse in hebt?Kom dan naar de informele maandelijkse lunch bij ons op kantoor in Utrecht Leidsche Rijn. Klik op de volgendelinkvoor meer informatie en om je aan te melden.

Persoonlijke ontwikkeling

Natuurlijk gooien wij jou niet meteen in het diepe. Je start namelijk eerst met een intensief opleidingsprogramma van The Institute. In The Institute word je gedurende 2 maanden klaargestoomd voor het echte werk met allerlei verschillende typen consulting opdrachten waarbij je intensieve coaching en training ontvangt. Je werkt hierbij samen met uiteenlopende collega's binnen Invent, zodat je alvast een begin kunt maken aan je interne netwerk.



Benefits

  • Direct een vast contract en een passend salaris. Het startsalaris bedraagt € 2900,- bruto per maand obv 40 uur;
  • Een mobiliteitsvergoeding van 800,- bruto per maand waarbij je kunt kiezen voor een leaseauto, NS businesscard of uitbetaling van je reisvergoeding;
  • Get the future you want. Je krijgt alle mogelijkheden om zelf te pionieren en je loopbaan zelf vorm te geven. Wij bieden je de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen, passend bij jouw ambitie en groeipad;
  • 26 vakantiedagen. Zin in extra vrije tijd? Koop dan dagen bij;
  • Een pensioen waarvan het werkgeversaandeel volledig wordt betaald en de keuze om dat zelf aan te vullen;
  • Werk flexibel in heel Nederland met onze connectiviteitsvergoeding;
  • Thuiswerken? Dat kan! Hoewel je altijd welkom bent op kantoor, helpen we je ook graag met het inrichten van een fijne werkplek thuis;
  • Capgemini Invent is wereldwijd actief, wat ervoor zorgt dat er mogelijkheden zijn om op termijn in het buitenland te werken;
  • Een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken;
  • Een leaseauto, NS-business card of mobiliteitsbudget.



Waarom deze vacature bij jou past

Capgemini Invent is op zoek naar authentieke collega’s met passie voor het consultancy vak, die veel belang hechten aan continue professionele ontwikkeling. Je vindt het een uitdaging om multidisciplinair een duurzame transformatie te realiseren; zowel samen met de klant als samen met collega’s. Je springt in op de wensen van de klant. Initiatief, ondernemerschap en een visie op het vakgebied zijn voor jou belangrijke kwaliteiten. Je beschikt over sterke analytische vaardigheden, werkt resultaatgericht en hebt het vermogen om complexe vraagstukken snel te analyseren en nieuwe, scherpe inzichten en oplossingen te genereren.

Je hebt daarnaast:

  • Een afgeronde Master in bijvoorbeeld Supply Chain Management, (Technische) Bedrijfskunde of Bestuurskunde, Engineering, Artificial Intelligence, Data Science, Bedrijfseconomie;
  • Affiniteit met processen, cijfers, technologie, digitalisering;
  • Een ambitieuze en proactieve instelling;
  • Uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden, met het vermogen om effectief samen te werken met diverse belanghebbende;
  • Een eerdere stage of relevante werkervaring in supply chain management, één van onze capabilities of consulting is een pré;
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal (minimaal B2 niveau).

Denk je dat deze baan goed bij je past? Dan komen we ook graag met je in contact en voeren we graag een open gesprek over jouw wensen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in