+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Juridisch beleidsmedewerker natuur en landbouw Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.878 - € 5.009 p/m

Vacature in het kort

In ons team Natuur en Landbouw werk je aan het beleid voor natuur en landbouw. Je bent belangrijk, vooral vanuit een juridisch standpunt. Samen met je team zorg je voor de regels en wetten die hierbij horen. We hebben twee groepen: een voor natuur en een voor landbouw. We bieden goede kansen om te leren en te groeien. Je kunt op verschillende plekken werken en we helpen je met je ontwikkeling. We zoeken iemand die van maandag een leuke dag wil maken. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Jij maakt deel uit van het team Natuur en Landbouw, waarbij je de touwtjes in handen hebt als het gaat om de natuur- en landbouwbeleidshervormingen. Dit team is opgedeeld in vier verschillende groepen, waaronder de knappe koppen van 'Subsidies, Borging en Natuurcompensatie' en de 'Landbouw en Voedsel Fanaten'. De eerste groep is in de weer voor alles wat met natuur te maken heeft, zoals boeren die natuurbeheer toepassen, het opzetten van nieuwe natuurgebieden, slimme ecologische raad voor natuurgebiedbeheer en het omzetten van boerenland naar natuurgebieden, plus een provinciaal fonds om de natuur te redden. De andere groep houdt zich bezig met onderwerpen als voedselstrategieën en slimme, natuurvriendelijke landbouw.

In het team speel je een cruciale rol, samen met je teamgenoten, vanuit een juridisch perspectief. Jullie zijn de juridische ruggengraat die het natuurbeleid ondersteunt en de bijbehorende wetten, regels en beleidsinstrumenten vormgeeft. Het is een uitdagende positie in een omgeving waar politiek gevoeligheden altijd op de loer liggen.


Functie eisen
  • Een afgeronde juridisch opleiding op WO-niveau;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Jurist of juridisch adviseur op het gebied van bestuursrecht;
  • Je kunt goed plannen en organiseren;
  • Je bent communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling, en hebt overtuigingskracht;
  • Je bent analytisch, staat stevig in je schoenen en weet goed met tegenstrijdige belangen om te gaan;
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Juridisch beleidsmedewerker natuur en landbouw die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in