+40 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Jeugdconsulent Gemeente Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.183 - € 4.676 p/m

Vacature in het kort

Als jeugdconsulent speel je een cruciale rol in het coördineren van hulpverleningstrajecten en het bieden van advies aan jongeren met diverse uitdagingen. Je werkt samen met een team van professionals om een holistische aanpak te bieden. Deze rol stelt je in staat om bij te dragen aan de ontwikkeling en het welzijn van de jeugd, door zowel preventieve programma's als individuele ondersteuning te bieden. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van hulpverleningstrajecten en het bieden van advies en ondersteuning aan jongeren die te maken hebben met diverse uitdagingen, variërend van gedragsproblemen en leerproblemen tot gezinsproblematiek en jeugdzorgvraagstukken.

Je werkt nauw samen met verschillende professionals, zoals maatschappelijk werkers, psychologen en onderwijsexperts, om een holistische aanpak te bieden die rekening houdt met de unieke behoeften van elke jongere en gezinssituatie. Dit omvat het voeren van intakegesprekken, het beoordelen van de hulpvraag, het opstellen van individuele ondersteuningsplannen en het monitoren van de voortgang.

Als jeugdconsulent ben je ook betrokken bij het identificeren van mogelijke risicofactoren en het aanbieden van preventieve programma's en diensten die gericht zijn op het bevorderen van positieve ontwikkeling en welzijn bij jongeren. Je werkt niet alleen met de jongeren zelf, maar ook met hun families en scholen om een samenhangend netwerk van ondersteuning te creëren.

In deze uitdagende en belonende rol is het jouw doel om de jeugd binnen de gemeente te helpen hun potentieel te realiseren en hen te ondersteunen bij het overwinnen van obstakels die hun groei en welzijn in de weg kunnen staan. Jeugdconsulenten dragen bij aan het creëren van een positieve omgeving waarin jongeren kunnen gedijen en zich kunnen ontwikkelen tot gezonde en veerkrachtige individuen.


Functie eisen
  • Een afgeronde relevante Hbo-opleiding: Social Work of Pedagogiek
  • Ervaring in de jeugdhulpverlening en kennis van de jeugdwet en participatiewet
  • Kennis van de sociale kaart en de verschillende hulpverleningsmogelijkheden
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als Jeugdconsulent binnen de Gemeente
  • In het bezit van een SKJ registratie
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Jeugdconsulent Gemeente die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in