+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Commercieel Projectmedewerker Duurzaam Bouwen Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Als Commercieel Projectmedewerker Duurzaam Bouwen bij een toonaangevende opdrachtgever, speel je een sleutelrol in het leiden en beheren van projecten en aanbestedingen. Je werkt binnen een gezellig team in een groeiend internationaal bedrijf en bent de schakel tussen diverse afdelingen. Je taken omvatten projectmanagement, klantrelatiebeheer en kennisdeling, alles met het doel duurzaam bouwen te bevorderen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

In deze rol als Commercieel Projectmedewerker Duurzaam Bouwen houdt je je bezig met het leiden en beheren van projecten en aanbestedingen, en dat bij een toonaangevende opdrachtgever. Jouw belangrijkste doel: succesvolle projectresultaten boeken in duurzaam bouwen. Spreekt dit jou aan? Mooi! Dan zie ik je snel voor een kop koffie.


Wat ga je doen?

Als Commercieel Projectmedewerker Duurzaam Bouwen kom je terecht binnen een gezellig team, binnen een groeiend en internationaal bedrijf. Het team bestaat uit: Hoofd commercie, commercieel projectmanager, adviseur woningbouw en jij als commercieel projectmedewerker. Je schakelt continue met de ontwerpafdeling, planontwikkeling, calculatie en engineering.

De functie omvat het leiden en beheren van diverse projecten en aanbestedingen binnen budget en tijdslimieten. Dit omvat ook het coördineren van het commerciële traject van klantcontact tot gunning, het analyseren van klantbehoeften, samenwerken met interne teams, klant- en partnerrelatiebeheer, en kennisdeling in modulair bouwen. Het vereist projectmanagement, commerciële vaardigheden, technisch inzicht en communicatievaardigheden. Het doel is succesvolle projectresultaten en de groei van modulair bouwen te bevorderen.


Jouw werkzaamheden
  • Leiden en beheren van diverse projecten en aanbestedingen, met de focus op het tijdig en binnen het budget afronden van opdrachten;
  • Coördineren van het volledige commerciële traject, waarbij de naleving van gemaakte afspraken met opdrachtgevers wordt gewaarborgd, vanaf het allereerste contact tot aan de definitieve gunning;
  • Grondig analyseren van de behoeften van klanten en het presenteren van doeltreffende, goed onderbouwde en competitieve voorstellen;
  • Naadloos samenwerken met diverse interne afdelingen om te komen tot succesvolle projectresultaten;
  • Effectief beheren van klant- en partnerrelaties;
  • Actief delen van kennis en ervaring op het gebied van modulair bouwen met geïnteresseerde stakeholders.


Gevraagd

  • Je beschikt over een hbo-diploma;
  • Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de bouwsector;
  • Je hebt een scherp commercieel inzicht en bent bedreven in het identificeren en benutten van kansen;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden met overtuigingskracht en de capaciteit om anderen te enthousiasmeren;
  • Resultaatgerichtheid en een sterke focus op kwaliteit zijn kenmerkend voor jou.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Als marktleider in modulair bouwen realiseert deze organisatie huisvesting in de ruimste zin van het woord. Door de enorme ontwikkelingen binnen de modulaire bouwsector groeit het bedrijf in een rap tempo. Daarom zijn ze vaak op zoek naar vakmensen die mee willen bouwen aan de modulaire duurzame toekomst. Je komt terecht in een internationaal, groeiend bedrijf waarin persoonlijke groei gestimuleerd wordt, de familiecultuur centraal staat en daarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in