+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Monteur Glasvezel en Telecom Railinfra Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie werk je als monteur aan glasvezel en telecom op verschillende projecten langs het spoor in heel Nederland. Je zorgt ervoor dat alles veilig en goed werkt, zodat reizigers veilig kunnen communiceren. Je werkt veel buiten en gebruikt verschillende technieken. Je maakt deel uit van een hecht team en je krijgt de kans om te groeien en te leren. Het bedrijf waar je komt te werken, Dura Vermeer, is een familiebedrijf dat veel waarde hecht aan zijn medewerkers. Ze bieden goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor ontwikkeling. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw ambitie

Jij hebt als monteur Glasvezel en Telecom Railinfra een leuke baan! Jij bent verantwoordelijk dat de glasvezel en telecomaansluitingen veilig uitgevoerd worden. Mede door jouw werk de reizigers probleemloos gebruik maken van de communicatie middelen, werken alle communicatie tussen trein, treinbeveiligingsmiddelen en stations en de verkeerregelcentrales probleemloos!

Hier ga je aan werken

Als monteur Glasvezel en telecom binnen de vakgroep TB, K&L en Telecom bij Dura Vermeer, reis je door heel Nederland om aan glasvezel- en telecomaansluitingen te werken op diverse railinfra-projecten. Je neemt je eigen veiligheid en die van je collega's serieus en bent verantwoordelijk voor het leggen van ondergrondse glasvezelnetwerken en kabels en leidingen. Je installeert cameramasten en sectiekasten en sluit deze aan op bestaande of nieuwe netwerken. Je volgt nauwkeurig instructies, controleert documenten en ondersteunt collega's waar nodig. In samenwerking met de hoofdmonteur bedenk je slimme oplossingen en heb je veiligheid altijd voorop staan, zodat het hele team 's avonds weer veilig thuis komt.


Meer bij Dura Vermeer

Als een familiebedrijf met een lange geschiedenis sinds 1855, zijn wij bij Dura Vermeer gepassioneerd over bouwen. We zijn een toonaangevende, onafhankelijke bouwonderneming in Nederland, actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek. Met een omzet van €1,8 miljard en meer dan 3.000 getalenteerde medewerkers, behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we niet alleen prachtige projecten, maar leveren we ook antwoorden op maatschappelijke vraagstukken. Of het nu gaat om iconische of alledaagse projecten, we streven ernaar om het verschil te maken voor Nederland op de lange termijn. Onze strategie is gebaseerd op onafhankelijkheid en langdurige continuïteit.

Bij Dura Vermeer hebben we ambitieuze doelen en we weten dat we die alleen kunnen bereiken dankzij onze geweldige medewerkers. We zijn er trots op dat we zijn uitgeroepen tot beste werkgever en we streven ernaar dat jij elke dag weer voor Dura Vermeer kiest. Bij ons kun je jezelf zijn, je veilig voelen en je mening uiten. We willen dat je gelukkig bent en het beste uit jezelf haalt.

En nu, laten we je kennismaken met jouw ideale plek bij Dura Vermeer!Welkom bij de vakgroep Treinbeveiliging, Kabels en Leidingen en Telecom binnen Dura Vermeer Railinfra. Hier zijn we verantwoordelijk voor onderhoud, inspectie en (nieuwbouw)projecten op het gebied van treinbeveiliging, kabels en leidingen, en telecom. We werken zowel mechanisch als elektrotechnisch en zijn betrokken bij diverse projecten door heel Nederland. Hoewel ons gloednieuwe duurzame kantoor in Utrecht jouw thuisbasis is, zal je voornamelijk te vinden zijn op onze projectlocaties langs het spoor.

Bij Dura Vermeer Railinfra werken we aan uitdagende en innovatieve railinfrastructuurprojecten. Samen vieren we onze successen en dragen we bij aan de maatschappij. Als onderdeel van ons team zorg jij ervoor dat treinen veilig en op tijd kunnen blijven rijden. Een taak die van essentieel belang is en waar onze vakmensen dagelijks hard aan werken. Binnen onze hechte familie zal je je snel thuis voelen. We zorgen goed voor elkaar en de deur staat altijd open. Met een groeiambitie voor Dura Vermeer Railinfra, nodigen we jou uit om hieraan mee te bouwen! Je krijgt volop ruimte en vrijheid om jezelf en het team naar nieuwe hoogten te brengen en de beste resultaten te behalen. #DuraVermeer #Bouw #Railinfrastructuur #Toekomst

Dit breng jij mee

Jij bent een technisch specialist als het gaat om glasvezel en telecom en je werkt doelgericht. Je hebt technisch inzicht en je vindt het leuk om buiten te werken. En verder:

  • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau 2;
  • Enige kennis van glasvezelnetwerken, -technieken en -apparatuur;
  • Communicatief vaardig in de Nederlandse taal en een teamspeler;;
  • Een rijbewijs B.


Dit mag je van ons verwachten

Dura Vermeer is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden conform cao Railinfrastructuur (RIS). Dus bieden we je onder meer:

  • Een uitstekend salaris toegespitst op jouw kennis en vaardigheden en dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
  • 25 vakantiedagen + 25 ADV dagen (beide op fulltime basis)
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
  • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
  • Voor verse vaders: 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
  • Een zeer goede beloning wanneer je de nachten of weekenden gaat werken
  • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
  • Een mobiliteitsbudget, bedrijfswagen of, afhankelijk van de functie, een leaseauto met grote keuzevrijheid. Smartphone en een laptop of tablet van de zaak.
  • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
  • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.


Heb jij ook hart voor het spoor?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteer via onderstaande button. Nog vragen? Stel ze! Bel of mail onze recruiter Jeffrey Smit via 06-41176005 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in