+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Hoofduitvoerder infratechniek Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als hoofduitvoerder in de infratechniek leid je installatietechnische projecten. Je bent de spil in het project, zorgt dat alles op rolletjes loopt en mensen gemotiveerd zijn. Je werkt met een team aan uitdagende projecten. Het bedrijf waarvoor je werkt, Dura Vermeer, is een groot familiebedrijf met een lange geschiedenis. Ze bieden niet alleen een goed salaris, maar ook veel extra s zoals een goede balans tussen werk en privé, mogelijkheden voor groei en ontwikkeling, en leuke teamactiviteiten. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als hoofduitvoerder infratechniek ben jij de drijvende kracht op het gebied van installatietechnische projecten in uitvoering. Jij zorgt er voor dat iedereen met zijn neus dezelfde kant op staat en dat de projecten verlopen zoals is afgesproken. Met jouw positieve en energieke persoonlijkheid weet je mensen mee te krijgen. Bovendien heb jij een heldere visie op jouw werk en denk je graag mee aan de voorkant.

Dit wordt jouw baan

Je start de dag met een telefoontje van de projectleider om de stand van zaken door te nemen. Daarna belt één van de leveranciers om een wijziging door te geven en de vakmannen staan aan de deur te kloppen omdat ze je nodig hebben. Er word veel van je gevraagd en we zoeken nou juist iemand die daar ontzettend blij van wordt. Je bent namelijk iemand die gemakkelijk het overzicht bewaard en zelfverzekerd aanstuurt waar je dit nodig vindt.

Jij bent als hoofduitvoerder verantwoordelijk voor de uitvoering binnen onze integrale installatietechnische projecten binnen de infra. Dagelijks ben je bezig met je collega’s, de partners, onderaannemers en de omgeving om de uitvoering van jouw project goed te laten verlopen. Maar dat is niet alles. Je denkt ook mee in de voorbereiding van projecten en je bent proactief op het gebied van veiligheid. Je stuurt het uitvoeringsteam aan om goede kwaliteit af te leveren binnen een betrouwbare planning en budget.

#LI-TECHNIEKVACATURE

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een groot familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Tegenwoordig heeft duurzaamheid ook zijn vaste plek verworven in deze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier(aan) ga je werken

Je werkplek is op ons gloednieuwe kantoor in Utrecht, projectlocaties en uiteraard ook vanaf huis. Hier werken we aan uitdagende installatietechnische projecten binnen de infratechniek. Je komt te werken in een deskundig en energiek team met buitengewone interesse voor nieuwe technologieën en innovatieve oplossingen. Het team bestaat vooral uit ervaren techneuten die meer uitgedaagd worden en in de planvorming van bouw- en infraprojecten worden betrokken.

Dit breng jij mee

  • Een elektrotechnische achtergrond
  • Ruime kennis en ervaring met het werken met DVM’s, VRI’s en tunneltechnische installaties en besturingssystemen voor bruggen & sluizen.
  • Enthousiasme, flexibiliteit en teamgericht

Wij hebben oog voor jou

Dus bieden we je onder meer:

• Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.

• 38 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.

• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.

• Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.

• Voor verse vaders: 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.

• Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.

• Een smartphone en een laptop van de zaak.

• Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.

• Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s, winterse kerstborrels en legendarische personeelsfeesten.

• En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.

Heb jij ook hart voor de Techniek?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteer via onderstaande button.

Nog vragen? Stel ze!

Bel of mail corporate recruiter Jàdya de Smit via 06 2455 4833 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Dura Vermeer: maak meer mogelijk

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in