+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

.NET Developer zorgsector Lead Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 4.600 p/m
  • 13e maand

Vacature in het kort

Duik in de wereld van technologische innovatie in de zorgsector als Lead .NET Developer, waar jouw expertise cruciaal is voor het vormgeven van de toekomst van de zorg. Leid de ontwikkeling van nieuwe architectuur, werk samen met een team van gedreven developers, en draag bij aan het verbeteren van zorgprestaties. Jouw rol omvat niet alleen technische aspecten, maar ook de beveiliging van informatie en kwaliteitsborging, met ondersteuning van wekelijkse kennisdelingssessies. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Dat de technologische innovatie een paradox kent is alom bekend. Waar technologische vooruitgang innovatieve voordelen biedt, kent het zeker ook legio aan problemen en uitdagingen. Zo ook in de sector van de zorg. Waar technologische applicaties pas kunnen modelleren naar daadkrachtige innovaties als deze ten goede komen aan de veranderende behoeften van patiënten en zorgverleners. Laat dat precies zijn waar jij als Lead .NET Developer op zal gaan inspelen!  

Binnen de rol als .NET Developer Lead bij deze organisatie zal jij namelijk de leiding dragen in het uitdenken en structureren van nieuwe architectuur. Samen met het team aan gedreven developers pas je deze architectuur vervolgens toe in de herinrichting van bestaande applicaties en de ontwikkeling van nieuwe producten. In samenwerking, maar onder jouw leiding, werken jullie aan data om de zorg naar een hoger niveau te tillen.  

Wat jouw rol als .NET Developer Lead verder onderscheid is dat zowel de beveiliging van de informatie als het waarborgen van de kwaliteit onder jouw verantwoordelijkheden zullen vallen. Wel wordt dit intern verder gestimuleerd door knowledge sharing sessions op wekelijkse basis. Wederom zal jij hier als professional op het gebied van technieken binnen .NET een rol gaan spelen. Verder zullen technieken als SQL en Azure Cloud voor jou vanzelfsprekend moeten zijn.  



Gevraagd

  • Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau; 
  • Je beschikt over ruim 7 jaar relevante ervaring met technieken binnen .NET; 
  • Je beschikt over het vermogen om het grotere plaatje te zien, zowel binnen het project als binnen de gehele IT-landschap.


Aanbod

  • Een salaris tussen de €4.000,- en de €4.600,- op basis van een 36-urige werkweek; 
  • Aangevuld met een 13e maand; 
  • Jaarlijks budget te besteden aan opleiding; 
  • 25 vakantiedagen; 
  • Parttime werken behoort tot de mogelijkheden; 
  • Flexibiliteit in de mogelijkheid tot thuis werken;  
  • Zekerheid in de vorm van een vast contract; 
  • Werken met een significante maatschappelijke bijdrage!  


Bedrijfsomschrijving

Vanuit een diepe betrokkenheid bij de zorgsector kent deze organisatie een streven om de zorg continu te verbeteren en innoveren door middel van geavanceerde data-analyse en -verwerking vanuit ziekenhuizen en universitair medische centra. Ze ontwikkelen en leveren producten en diensten die cruciaal zijn voor het optimaliseren van registratie- en dataprocessen, het verhogen van de kwaliteit en veiligheid voor medisch personeel, en het ondersteunen van de bedrijfsvoering en financiën van zorginstellingen.De organisatie is opgericht door een samenwerking van alle ziekenhuizen in Nederland met als missie substantiële verbeteringen in de zorg mogelijk te maken door jaarlijks een immense hoeveelheid data te verzamelen, te analyseren, en vervolgens actieplannen te delen met de betrokken instellingen. Hierdoor zijn ze in staat geweest om bijvoorbeeld tijdens de corona-pandemie essentiële analyses te delen over de impact van het virus op andere zorgdiensten.De cultuur binnen de organisatie weerspiegelt haar missie en waarden: een informele, open en samenwerkingsgerichte werkomgeving waar kennisdeling centraal staat. Dit wordt bereikt door regelmatige sessies waar teamleden hun inzichten delen, waardoor iedereen, van de nieuwste ontwikkelaar tot de ervaren Lead .NET Developer, continu leert en groeit. Daarnaast is er volop ruimte voor ontspanning en teambuilding, variërend van spelletjesavonden tot sportevenementen en bedrijfsuitjes, die bijdragen aan een sterk teamgevoel en een aangename werksfeer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in