+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent Nask Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.302 - € 5.862 p/m

Vacature in het kort

Bij Maandag® Onderwijs Utrecht zoeken we een enthousiaste docent Nask die van natuurwetenschappen houdt en leerlingen wil inspireren. Je krijgt de kans om op verschillende scholen te werken en je lesgeven te verbeteren. We helpen je groeien en bieden flexibiliteit in je werk. Je maakt deel uit van een team dat echt om jou geeft en waar je elke dag nieuwe dingen leert. Als je klaar bent om te leren en anderen te helpen leren, is dit jouw kans! Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Bij Maandag® Onderwijs Utrecht zoeken we een bevlogen docent die met passie lesgeeft en klaar staat om leerlingen te begeleiden in hun ontdekkingstocht naar de wonderen van de natuurwetenschappen.

Met een vast dienstverband vanaf 0,6 FTE bieden we jou de kans om verschillende (inval-)opdrachten te vervullen en zo een waardevolle bijdrage te leveren aan diverse scholen binnen ons netwerk. Bij Maandag® Onderwijs Utrecht investeren we in jouw professionele ontwikkeling en bieden we alle ondersteuning die je nodig hebt om te excelleren als docent.

Als docent Nask bij Maandag® Onderwijs Utrecht krijg je de kans om:

  • Boeiende en interactieve lessen te verzorgen waarbij je de leerlingen uitdaagt om na te denken over natuur- en scheikundige fenomenen.
  • Verschillende scholen en onderwijsmethoden te leren kennen.
  • De nieuwsgierigheid van leerlingen te prikkelen door praktische proefjes, experimenten en demonstraties uit te voeren.
  • Een veilige en stimulerende leeromgeving te creëren waarin leerlingen worden aangemoedigd om vragen te stellen, te onderzoeken en te experimenteren.
  • Individuele begeleiding te bieden aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben, zodat zij hun talenten kunnen ontwikkelen en hun zelfvertrouwen kunnen vergroten.

Ben jij klaar om jouw passie voor natuur- en scheikunde te delen en een verschil te maken in het leven van leerlingen? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons dynamische team bij Maandag® Onderwijs Utrecht!


Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde en dynamische docent Nask (Natuur- en Scheikunde) die:

  1. Beschikt over een relevante onderwijsbevoegdheid voor het vak Nask of een vergelijkbare achtergrond in de natuur- en scheikundige wetenschappen.
  2. Een sterke affiniteit heeft met het vakgebied en in staat is om complexe concepten op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen aan leerlingen.
  3. Een inspirerende en motiverende persoonlijkheid heeft, die leerlingen weet te enthousiasmeren voor het vak en hen stimuleert om actief deel te nemen aan de lessen.
  4. Flexibel en aanpasbaar is, en bereid is om op verschillende scholen les te geven, waardoor een breed scala aan leerlingen kan worden bereikt.
  5. Zichzelf voortdurend wil blijven ontwikkelen als docent en openstaat voor feedback en professionele groei.

Als jij jezelf herkent in dit profiel en klaar bent om een verschil te maken in het leven van leerlingen door hen te helpen de wereld van natuur- en scheikunde te ontdekken, dan zijn wij op zoek naar jou!


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Nask die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in