+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Banqueting medewerker / Gastheer-vrouw Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

The Colour Kitchen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

The Colour Kitchen zoekt een Banqueting Medewerker / Gastheer-Vrouw die wil bijdragen aan ons maatschappelijke doel. In ons unieke horecaconcept leiden we mensen op en helpen ze naar een baan. Jouw taak is zorgen dat gasten een geweldige ervaring hebben. Je werkt zelfstandig, plant goed en verwelkomt iedereen met een glimlach. We bieden een baan in een dynamisch team, waar je veel kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

BANQUETING MEDEWERKER // GASTHEER-VROUW 
The Colour Kitchen is een hospitality concept met een maatschappelijk doel: zorgen dat geen talent in Nederland onbenut op de bank blijft zitten. Hier willen wij onder het mom van #iedereeneenkans voor zorgen. In onze restaurants en cateringtak bieden we onze gasten een fijne horeca-ervaring en tegelijkertijd leiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op en begeleiden ze naar een vaste baan. Door onze maatschappelijk missie te koppelen aan ons proffesionele horecaconcept onstaat er een unieke en zeer dynamische werkplek die met geen andere Horeca-omgeving is te vergelijken.

Jouw Missie
Als gastheer/vrouw ben je verantwoordelijk voor een optimale gastbeleving. Je voert de dagelijkse werkzaamheden in de banqueting uit en je ondersteund de leerlingen die in een opleidingstraject zitten. Je bent âs ochtends op je best en ontvangt onze gasten met een glimlach en een lekkere verse koffie. 
Je werkt graag zelfstandig en bent goed in plannen van je dagelijkse werkzaamheden. 

Jouw verhaal
Je hebt een enthousiaste en proactieve persoonlijkheid. Je wordt enthousiast van het geven van een nieuwe kans aan mensen die dat nodig hebben. Je laat je niet makkelijk uit het veld slaan en haalt je voldoening uit kleine successen. Je bent bovenal gastvrij en kan mensen het gevoel geven meer dan welkom te zijn. Je bent van nature een positief en sociaal mens.

Wij bieden jou
Een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving met een leuk, jong en divers team van mensen. In het team van The Colour Kitchen werk je in een positieve en oprechte werkomgeving. We bieden je voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. 

Je kunt je sollicitatie richten aan Bas Flantua 

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier. Website: Ga naar website
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in