+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Field Service Engineer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Field Service Engineer werk je zelfstandig en reis je naar klanten in de Benelux en Duitsland. Je krijgt een leaseauto die je ook privé mag gebruiken. Je onderhoudt karton en papiermachines en bent het gezicht van het bedrijf. Er is veel aandacht voor een goede balans tussen werk en privé. Als je meerdere dagen weg bent voor werk, krijg je extra vrije tijd of betaalde uren terug. Je komt in een team waar je veel kunt leren en je nieuwe vaardigheden kunt laten zien. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Als Field Service Engineer vertrek je dagelijks vanuit huis naar klanten binnen de Benelux en Duitsland. Daar hoort natuurlijk een leaseauto bij die je ook privé kunt rijden als je daarvoor kiest. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van karton en papiermachines. Je gaat vaak alleen op pad en daarom moet je zelfstandig kunnen werken, daarnaast kun je altijd gebruik maken van de technische support als je er zelf niet uitkomt. Je werkt nauw samen met de technische dienst op locatie bij de klanten en ben je het visitekaartje van het bedrijf. Bij dit bedrijf wordt er veel waarde gehecht aan werk/ privé balans. Dus als je voor een klus meerdere dagen weg bent van huis, krijg je dit terug in tijd voor tijd of je krijgt de uren extra uitbetaald.

Baanaanbod
  • Een jaarcontract met uitzicht op vaste instelling
  • Een bruto maandsalaris tussen de €3.000,- en €4.500,- o.b.v. 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring. Goede pensioensregeling bij PMT en 38 vakantiedagen
  • Complete ontzorging tijdens het reizen, een leaseauto, daggeld vergoedingen en flexibiliteit
  • Je komt te werken in een hecht, enthousiast en ervaren team waarin je veel nieuwe vaardigheden kunt opdoen. Zij zijn ook erg benieuwd welke skills jij hun kunt bijbrengen!

Functie-eisen
  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding in de richting van WTB, Elektrotechniek of Mechaniek
  • Je bent service- en klantgericht, hebt goede communicatieve vaardigheden en je denkt in oplossingen
  • Je bent bereid om af en toe een aantal dagen weg te zijn van huis
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en hebt een rijbewijs B

Bedrijfsprofiel
Je komt te werken bij een snel groeiend bedrijf dat marktleider is binnen de verpakkingsindustrie. Dit bedrijf heeft wereldwijd vestigingen en binnen de Benelux werken er ongeveer 5 tot 8 Field Service Engineers. Zij specialiseren zich in karton en papiermachines en hun klanten zijn erg uitlopend. Ook al is het een groot bedrijf, toch zijn er korte lijnen en voelt het als een familiebedrijf. Kom jij dit team versterken binnen de Benelux? Meer informatie of direct solliciteren? Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +31 20 757 0000 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? deel de vacature en uiteraard zullen wij jou hiervoor op gepaste manier belonen. BE AMBITIOUS. Naomi van der Aa via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. +31 (0)20 757 00 00
LocatieUtrecht
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in