+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Talent Logistiek Planner [35k - 45k / FMCG / Utrecht] Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Page Personnel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Page Personnel

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Stap in de boeiende wereld van internationale handel als logistiek planner. Jouw taak is het leiden van complexe logistieke processen, van het verzamelen van grondstoffen tot de levering bij de klant. Je bent de schakel tussen collega's, leveranciers en klanten. In deze rol kun je groeien, leren van experts, en je vaardigheden ontwikkelen. Geniet van een inspirerende werkomgeving, flexibele werktijden en een competitief salaris. Plus, er zijn aantrekkelijke extra voordelen. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Zou je graag je vaardigheden willen inzetten binnen de boeiende wereld van internationale handel? Heb jij de passie en het talent om als logistiek planner de complexe logistieke processen in goede banen te leiden? Als jij het in je hebt om een cruciale rol te vervullen in ons dynamische web van collega's, leveranciers en klanten, dan is dit de plek voor jou!

Omschrijving

Nadat de aankoop of verkoop is afgerond door de verkoopafdeling, ben jij verantwoordelijk voor het logistieke proces.
  • Jij plant en regelt alles wat te maken heeft met de levering van grondstoffen: dat de grondstoffen klaarliggen en worden verzameld bij onze leveranciers en op tijd worden afgeleverd bij de klant.
  • Jij regelt en coördineert eventuele tussentijdse opslag, distributie van deelzendingen en verwerking van de grondstoffen op een van onze productielocaties. Natuurlijk met de juiste documenten en vrachtbrieven. We leveren internationaal binnen de EU en soms ook buiten de EU.
  • Jij bent als een spin in het web, waarbij je de contacten beheert tussen onze commerciële collega's, leveranciers, klanten en transporteurs.
Aanbod
  • Groei: Als beginner krijg je de kans om te leren van de besten in de branche. Als ervaren professional krijg je ruimte om je kennis verder te ontwikkelen en nieuwe hoogten te bereiken.
  • Inspirerende Omgeving: Stap in een werkomgeving doordrenkt van inspiratie en creativiteit. Onze informele cultuur stimuleert teamwork en bevordert een positieve sfeer waarin je kunt schitteren.
  • Flexibiliteit voor Balans: Geniet van de vrijheid van flexibele werktijden, waardoor je werk en persoonlijk leven in harmonie kunt brengen.
  • Competitief Salaris: We waarderen jouw unieke vaardigheden en belonen ze met een marktconform salaris op basis van jouw opleiding en ervaring.
  • Ontwikkeling: Ontvang training en ontwikkeling van experts in de branche.
  • Dynamische Omgeving: Stap in een omgeving die bruist van energie en innovatie.
  • Carrièremogelijkheden: Als je gedreven bent en bereid bent te investeren in jezelf, kunnen er talloze mogelijkheden ontstaan.
  • Aantrekkelijke Voorwaarden: Naast een aantrekkelijk salaris op basis van jouw ervaring, bieden we ook een scala aan extra voordelen.


Gevraagd

* Je hebt minimaal een MBO-werk- en denkniveau.
* Het liefst heb je een MBO-opleiding afgerond in logistieke dienstverlening.
* Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de logistiek of een gerelateerde sector.
* Je beheerst de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook de Duitse taal.
* Kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot logistieke processen is een voordeel.

Bedrijfsomschrijving

We zijn een internationaal handelsbedrijf.
Zodra een deal gesloten is, moeten de logistiek goed worden beheerd.
Als logistiek planner ben jij de drijvende kracht achter onze supply chain, waar je grondstoffen verzamelt bij leveranciers, ze mogelijk transporteert naar opslag- of verwerkingslocaties en ze vervolgens aflevert bij tevreden klanten, zowel binnen als buiten de EU. Deze internationale dynamiek maakt deze positie uiterst interessant en uitdagend!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in