+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Meeting & Events Coördinator - Conferentie Hotel Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Independent Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 p/m

Vacature in het kort

Als Meeting & Events Coördinator sta je klaar voor onze gasten en help je hen met het plannen van speciale gelegenheden. Je luistert naar wat de gasten willen en maakt daar een plan voor. Je helpt niet alleen met plannen, maar ook met verkopen en zorgen dat alles goed gaat. Je laat de gasten zien wat er allemaal kan en helpt ze met alles wat ze nodig hebben. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Meeting & Events Coördinator ben jij het eerste aanspreekpunt voor de gasten. Daarnaast is het jouw taak om met de gast om tafel te zitten om alle wensen en behoeften te bespreken om deze vervolgens om te zetten naar een concreet voorstel. Het hotel beschikt over 30 flexibele zalen met een capaciteit van tot wel 1000 personen. 

Verder bestaan jouw werkzaamheden uit:

  • Behandelen en verkopen van de aanvragen op het gebied van zaalverhuur;
  • Benutten van commerciële kansen en relatiebeheer; 
  • Adviseren van mogelijkheden die passen bij de wens van de gasten;
  • Verwerken van aanvragen en het opstellen van offertes;
  • Plannen van afspraken en rondleidingen op locatie;
  • Aftersales.


Gevraagd

Als Meeting & Event Coördinator beschik je over de volgende criteria:

  • Afgeronde MBO opleiding (in de richting van hospitality/event management is een pré);
  • Affiniteit met gastvrijheid en de hotellerie;
  • Je bent commercieel ingesteld en een echte netwerker met doorzettingsvermogen;
  • Representatief en je vindt het leuk om met mensen in contact te zijn; 
  • Je bent organisatorisch sterk en hebt oog voor detail;
  • Je hebt een vlotte en enthousiaste communicatiestijl.


Aanbod

Het salaris dat wordt aangeboden voor deze functie ligt rond de €2300 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Heb je een studieschuld? Deze organisatie biedt bovenop het salaris een reële vergoeding welke kan oplopen tot €400 netto extra per maand. 

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Ben jij net afgestudeerd en toe aan jouw eerste carrière stap in de hospitality? Heb je affiniteit met gastvrijheid en heb je de ambitie alles te leren op het gebied van event management? Lees dan vooral verder!

Met een ruim aanbod aan kamers, een heerlijk restaurant en met maar liefst 30 verschillende zalen is dit hotel in de omgeving van Utrecht van alle gemakken voorzien. Als Meeting & Events Coördinator zal je het commerciële team versterken en vervul jij een cruciale rol met betrekking tot verkoop en invulling van congressen, meeting en andere evenementen die hier plaats vinden. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de gast, bespreekt de wensen, geeft rondleidingen en vertaalt dit vervolgens naar een concreet voorstel. Met jouw commerciële instelling weet jij altijd de wensen en behoeftes te overtreffen. Is jouw offerte omgezet tot een definitieve boeking? Dan draag je dit over aan de operationele afdeling die daar verder mee aan de slag gaat. 

Zet jij ten alle tijden een stapje extra voor de gast? Vind je het leuk om van A tot Z betrokken te zijn en alles tot in de puntjes te regelen? Dan kom ik graag met je in contact! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in