+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Warmte Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Eneco

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.800 - € 5.400 p/m

Vacature in het kort

Als Werkvoorbereider binnen de businessunit Heat & Cold Distribution speel je een cruciale rol in het realiseren van stadsverwarmingsnetten. Je bent het middelpunt voor projecten, van planning en materialen bestellen tot het coördineren van vergunningen en communicatie. Jouw expertise zorgt ervoor dat elk project vlekkeloos verloopt. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Als Werkvoorbereider werk je op de afdeling Project Planning & Preparation binnen de businessunit Heat & Cold Distribution waar we stadsverwarmingsnetten realiseren.

Vanuit kantoor plan jij vooruit; je bestelt de materialen, je regelt vergunningen, je checkt of er bijzondere omstandigheden zijn (denk bijvoorbeeld aan een groot evenement in de stad) en je verzorgt de communicatie rondom het project. Samen met de projectverantwoordelijken bepaal je de beste periode voor uitvoering van het project. Van elk project houd je een administratie bij. Zijn de calculaties correct, waardoor ontstaan er afwijkingen? Jij hebt het antwoord. Ook bij de uitvoering ben je betrokken, klopt alles of is er nog iets te regelen? Kortom: als het om praktische zaken aankomt, moet iedereen blind op jou kunnen vertrouwen.

  • Je bent verantwoordelijk voor: Het samenwerken in een projectgroep de realisatie projecten zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden
  • Het, aan de hand van een gemaakt ontwerp (van de project engineer), regelen van alles wat nodig is om het project te kunnen laten starten
  • Het verzorgen van een overdracht richting toezichthouder en aannemer met alle benodigde informatie m.b.t het uit te voeren project
  • Het regelen van alle benodigde vergunningen met de gemeente
  • Het bijhouden van de voortgang op de aan jou toegewezen projecten


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris tussen € 3.800 en € 5.400
  • 24% persoonlijk budget waaronder vakantiegeld
  • Kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Flexibiliteit in werktijden en rooster.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Klik op de link en ontdek in een paar clicks of de vacature bij je past. Via whatsapp of email kan je vervolgens nog vragen stellen en hebben wij nog wat vragen om je bij de juiste vestiging en recruiter voor te stellen.



Bedrijfsomschrijving

Of we nu energie opwekken, opslaan, verkopen of verhandelen. Eneco biedt je de kans om in de hele energieketen aan de slag te gaan. En tuurlijk, bij pionieren horen uitdagingen. Maar die kunnen we aan. Zo komen we elke dag een stapje dichter bij een duurzamere toekomst. Als je bij ons werkt heb je veel kennis en vakmanschap om je heen. Of je nu buiten op locatie of op kantoor werkt, je bent snel onderdeel van het team. We komen vaak samen om iedereen te betrekken bij wat er speelt. Daar hoort af en toe natuurlijk ook gezellige borrel bij. Onze klanten zijn divers, en wijzelf ook. Van talent hebben we bij Eneco nooit genoeg. Dus laat van je horen en solliciteer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in