+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Field Engineer Kalibratie Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HRM@WORK

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

In de rol van Field Engineer Kalibratie speel je een belangrijke rol in het contact met klanten. Je werkt samen met de Sales Manager en bezoekt zowel huidige als nieuwe klanten. Je plant je eigen werk, lost problemen met meetapparatuur op, en zorgt dat nieuwe apparatuur goed werkt. Ook doe je inspecties en kalibraties. Het is jouw taak om klanten tevreden te houden en goed te praten met de Sales Manager. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Field Engineer Kalibratie ben jij de cruciale schakel met de klanten. Je werkt nauw samen met de Sales Manager en bezoekt zowel bestaande als nieuwe klanten. Jouw taken omvatten het maken van je eigen planning, het oplossen van storingen aan meetapparatuur, het inbedrijfstellen van nieuwe apparatuur en het uitvoeren van inspecties en kalibraties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van een goede relatie met de  klanten en de Sales Manager.

Gevraagd

Ben jij in het bezit van een diploma MBO-4 Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek? Heb je kennis van meet- & regeltechniek en werk je gestructureerd? Ben je communicatief sterk en heb je affiniteit met sales? Dan zijn wij op zoek naar jou! Woonachtig in Midden Nederland? Dat is een extra pluspunt!

Aanbod

Word onderdeel van ons groeiende team en maak deel uit van een bedrijf met een solide basis en uitstekende producten. Je ontvangt een marktconform salaris en krijgt de beschikking over een personenauto, smartphone en laptop. Met een 40-urige werkweek en 25 vakantiedagen per jaar, heb je voldoende ruimte voor een goede balans tussen werk en privé.


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij onze opdrachtgever, dé leverancier van meetapparatuur voor lekdetectie. De klanten variëren van de voedingsmiddelenindustrie tot de maakindustrie, automotive, klimaattechniek, medische apparaten en cosmetische industrie. Hun technologie vindt zijn toepassing in diverse omgevingen, van het meten van gasstromen in bierflessen tot het controleren van de lekdichtheid van koeltechnische systemen. Met meer dan 20 jaar ervaring en een solide basis streven ze ernaar hun positie in Nederland te versterken door het uitbouwen van een Nederlandse vestiging.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in