+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Gedragswetenschapper Opleidingsprogramma Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

BMC

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BMC

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Doe mee aan ons unieke ontwikkelprogramma voor gedragswetenschappers en zet de volgende stap in je carrière. Als deelnemer krijg je de kans om bij verschillende opdrachtgevers ervaring op te doen en je te ontwikkelen tot een coachende gedragswetenschapper binnen het jeugddomein. Dit programma biedt een unieke combinatie van praktijkervaring, training, en persoonlijke begeleiding, waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij de volgende stap in je carrière zetten en heb jij een passende opleiding om aan de slag te gaan als gedragswetenschapper, maar heb je alleen nog werkervaring in de uitvoering? Dan is het ontwikkelprogramma voor gedragswetenschappers binnen BMC echt iets voor jou. 

Over de functie

Als deelnemer aan het ontwikkelprogramma Gedragswetenschappers bij BMC doe je ervaring op bij meerdere opdrachtgevers en ontwikkel je specifieke competenties en vaardigheden gericht op de taken en verantwoordelijkheid van de coachende gedragswetenschapper binnen het jeugddomein. 

Je voert diverse opdrachten uit en kunt hierbij denken aan een functie als gedragswetenschapper binnen de gemeente, Veilig Thuis, Gecertificeerde Instellingen, vrouwenopvang en tevens binnen de specialistische jeugdzorg. 

Naast het werken bij één of meerdere van onze opdrachtgevers, ga je aan de slag met je eigen ontwikkeling. De eerste periode, ongeveer een half jaar, heb je eens in de drie weken een trainingsdag en je loopt een week stage bij één van de collega’s binnen BMC. Op die manier kun je direct leren in de praktijk. De tweede periode start je als gedragswetenschapper op een opdracht en blijf je eens in de drie weken een trainingsdag hebben en wordt de stagedag vervangen door een intervisiemiddag. In de eerste periode ligt de focus van het trainingsaanbod op het ontwikkelen van vaardigheden en competenties als gedragswetenschapper en in de tweede periode meer op inhoudelijke verdieping. Verder besteden we aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en word je begeleid door een ontwikkelmanager. Jouw ontwikkelmanager biedt jou zowel professionele als persoonlijke begeleiding. 

Bij BMC staat jouw ontwikkeling centraal. Daarom investeren we graag in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling, zodat jij jezelf kan ontwikkelen tot een stevige gedragswetenschapper. 

Onze adviseurs wisselen graag kennis en ervaringen met elkaar om zo elke dag beter te kunnen worden. 



Gevraagd

  • Je beschikt over een afgeronde wetenschappelijke masteropleiding passend bij de functie als gedragswetenschapper (denk aan (ortho-)pedagogiek, gezinspedagogiek, preventieve jeugdhulp, maatschappelijke opvoedvraagstukken, psychologie met vakkenpakket gericht op ontwikkelingspsychologie etc.);
  • Je hebt 2-5 jaar werkervaring in de uitvoering binnen de jeugdhulp;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou:

  • Werken bij een toonaangevend expertisebureau dat je alle kansen geeft om jouw vakmanschap uit te dragen;
  • De kans om jouw expertise te vergroten en te verbreden;
  • Doorgroeimogelijkheden tot de rol van gedragswetenschapper
  • Een marktconform salaris;
  • Een goede balans tussen werk en privé, met onder andere 36 vakantiedagen;
  • Faciliteiten die jij als professional uiteraard nodig hebt: een telefoon, laptop en leaseauto/mobiliteitsbudget;
  • Een fantastische club collega's die voor elkaar door het vuur gaan.


Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 35 jaar levert BMC oplossingen voor vraagstukken binnen de complexe context van de publieke sector. Met een ondernemende mentaliteit en nuchtere aanpak gaan we steeds voor maximaal maatschappelijk resultaat, in ideeën én uitvoeringskracht. We zetten onze expertise en innovatiekracht in om elke dag beter te worden, voor elkaar en onze opdrachtgevers. Voor inwoners, cliënten en leerlingen. We zijn op zoek naar nieuwe, betrokken collega’s die willen meewerken aan een effectieve en betrouwbare overheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in