+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

DIV Medewerker Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.750 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een team dat zich bezighoudt met belangrijke veranderingen in informatieverwerking. Je krijgt de kans om te groeien en te leren in een open en samenwerkende omgeving. Je helpt mee aan het bereiken van doelen die impact hebben op de maatschappij. Je zult veel werken met digitale informatie en tools. Jouw rol is van groot belang voor de dienstverlening van de organisatie. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Wie bij de gemeentelijke organisatie gaat werken, komt terecht in een open cultuur, waarin de lijnen kort zijn. Je werkt samen in een team op basis van jouw talent en kennis. Daarbij krijg je veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.

Werken bij onze organisatie betekent samen met inwoners en maatschappelijk partners aan de slag gaan om mooie doelen te bereiken.

De digitalisering van de maatschappij, de ontwikkeling van digitaal werken en digitale dienstverlening zijn, met name de laatste 2 jaar, in een stroomversnelling terecht gekomen. Dit stelt hoge eisen aan de informatieverwerking en het informatiebeheer. Informatie moet op het juiste moment in de werkprocessen beschikbaar zijn en de informatie dient ook op langere termijn duurzaam en onveranderd beschikbaar te zijn voor onder meer reconstructie van het overheidshandelen en voor historisch onderzoek. Dit is allebei het domein van informatiebeheer.

De gemeentelijke organisatie wil haar processen zodanig inrichten dat zij grip houdt op de veelheid aan informatie die zij produceert, beheert en deelt. Zij zal daarom in de komende jaren het (domein) zaakgericht werken implementeren. Volwassen informatiebeheer is een voorwaarde voor de excellente dienstverlening die de gemeente nastreeft.

Om vanuit het team Informatiebeheer de benodigde ondersteuning te kunnen bieden zijn wij op zoek naar een medewerker met een passie voor informatiebeheer. De verandering in het takenpakket van het team Informatiebeheer zorgt ervoor dat je als medewerker een steeds kleinere rol krijgt bij de traditionele registratie en archivering van informatie. Hoewel het digitaliseren van fysieke informatie onderdeel blijft uitmaken van het takenpakket, zal digitale informatie steeds vaker via andere kanalen in ons DMS Corsa terecht komen. Bij het zaakgericht werken komt het zwaartepunt te liggen op kwaliteitscontrole van het informatiebeheer achteraf. Ondersteuning van de organisatie bij het werken met de middelen zorgt voor meer klantcontact en vraagt van jou een gedegen kennis van de digitale tools en goede communicatieve vaardigheden.

 Informatiebeheer

Het digitaliseren, opslaan, ontsluiten, bewaren en beheren en het waar nodig overdragen, verplaatsen, verwijderen of vernietigen van informatie. Hieronder valt de postselectie, het digitaliseren, de fysieke vernietiging van documenten en dossiers, het overbrengen van fysieke (en in de toekomst digitale) dossiers en het beheer van de interne en externe mailboxen van het team. Omdat de organisatie nog niet volledig zaakgericht werkt, valt hieronder ook nog het registreren en digitaal archiveren van documenten.

Kwaliteitscontrole

Het controleren van afgehandelde zaken in het DMS op volledigheid en juistheid en het terugkoppelen van bevindingen aan de adviseur Informatiebeheer.

Klantondersteuning

Het geven van ondersteuning op de werkvloer, online of telefonisch aan gebruikers van Corsa. Tot deze taak behoort het instrueren van gebruikers over het zoeken in, en het gebruik van het DMS en het werken en beheren van informatie. 


Functie eisen

Jij bent een echte teamspeler die goed zelfstandig kan werken, analytisch is ingesteld en resultaatgericht is. Je bent nieuwsgierig en bent fulltime beschikbaar. Om je werk als Medewerker Informatiebeheer goed én met plezier te kunnen doen, is het vereist dat je beschikt over de volgende functie-eisen en competenties.

Functie-eisen

·       MBO werk- en denkniveau

·       Een SODI diploma of vergelijkbaar diploma

·       Kennis van relevante wet- en regelgeving

·       Recente werkervaring (minimaal 2 jaar) in een soortgelijke functie, bij voorkeur bij een gemeente

·       Ervaring met het werken met Corsa of een vergelijkbaar DMS, kennis van de I-navigator is een pré

·       Kennis van en ervaring met digitale tools

Competenties

De kernwaarden van de gemeentelijke organisatie zijn toewijding, betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. Dat mag je van ons verwachten en dat verwachten wij ook van jou. 


Over het bedrijf

.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de DIV Medewerker die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in