+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

BIM Coördinator Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CAJA

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als BIM-Coördinator in een gezond en gezellig bouwbedrijf, speel je een cruciale rol in het realiseren en implementeren van BIM-doelstellingen. Je werkt nauw samen met het projectteam, controleert en coördineert modellen, en zorgt voor kwaliteitsverbetering. Jouw inzet draagt bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Geniet van een uitdagende functie, een goed salaris, jaarlijkse gratificatie, en de mogelijkheid tot scholing en persoonlijke ontwikkeling, plus leuke personeelsuitjes. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Functieomschrijving

Als BIM-Coördinator ben je verantwoordelijk voorhet opstellen van het beleid,het realiseren,verderimplementeren en in stand houden van alle BIM-gerelateerdedoelstellingen. Dit varieert van het verzorgen van een BIM-uitvoeringsplan, tot het ondersteunen van het project team. Vanaf de ontwerpfase trek je samenop met de planvoorbereider in het controleren en coördineren van de modellen, identificeer je clashes, lost ze op en zorgt voor gereedheid voor de uitvoering. Je stuurt partijen aan om de kwaliteit van modellen te verhogen, waardoor alle (project)teamleden van het BIM kunnen profiteren.

Als BIM-Coördinator blijf je voortdurendop de hoogte van de meeste recente ontwikkelingen binnen het vakgebieden zorgt voor toepasbaarheid.Je zorgt voor de uitrol binnen het bedrijf en brengt de organisatie op een hoger niveau.Uiteraard kun je extern onderwijs en praktijkdagen volgen; het wordt zelfs gestimuleerd.


Profiel
  • Wij zoekeneendigitale duizendpoot die een bijdrage wil leveren aan onze verdere ontwikkeling binnen BIM.
  • Je weet hoe je aspectmodellen moet controleren.
  • Zowel op kwaliteit als integraal met andere aspectmodellen.Je bentin het bezit van eenHBO-diplomabouwkunde enhebtenige jarenervaring als BIM-Coördinator binnen een projectomgeving van bouwkundige projecten.
  • Je hebt technisch inzicht en oog voor het zoeken en vinden van oplossingen binnen het bouwproces. Je bent organisatorisch sterk, detailgericht en communicatief vaardig. Ervaring metSolibrienRevitis een pré.
Aanbod
  • Er wacht een uitdagende functie in een gezond en gezellig bouwbedrijf met een informele werksfeer en leuke collega’s.
  • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een jaarlijkse gratificatie.
  • Daarnaast is er ruimte voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. De actieve personeelsvereniging zorgt altijd weer voor leuke personeelsuitjes.
Over de organisatie

De opdrachtgever is een gezond en innovatief familiebedrijf dat aL jaren mooie projecten ontwikkelt, bouwt, verbouwt en renoveert en bekend staat als innovatief en gedegen. Daarnaast kunnen ze bouwen op een groep enthousiaste en steeds terugkerende groep opdrachtgevers en hebben ze co-makers waar samenwerken steeds naar een hoger plan getild wordt.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in