+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Traineeship KYC/ CDD Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Quoratio

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.350 - € 2.850 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Start jouw carrière in het bestrijden van Financial Economic Crime door middel van ons unieke traineeship bij FITZ Compliance. In dit programma word je opgeleid tot KYC Analist, waarbij je zowel praktijkervaring opdoet als cruciale trainingen volgt. Na afronding beschik je over een erkend diploma en ben je klaargestoomd voor een veelzijdige rol in de financiële wereld. Dit is jouw kans om in te stappen in een groeiend vakgebied en je carrière een vliegende start te geven. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Start nu jouw carrière in het bestrijden van Financial Economic Crime! Wil jij een opleiding volgen en tegelijkertijd aan de slag als KYC (Know Your Customer) Analist? Dat kan bij FITZ Compliance! In ons traineeship word je opgeleid tot KYC Analist. Je leert alles over dit groeiende vakgebied, een waardevolle start van je carrière!    


Het Traineeship

Wat houdt het traineeship in?
Je hebt vast weleens gehoord van een traineeship. Het belangrijkste over een traineeship: dit is een combinatie van projecten doen bij organisaties en tegelijkertijd door het jaar heen verschillende trainingen volgen. Zo groeit niet alleen je vakinhoudelijke kennis, maar werk je ook aan je competenties om uit te groeien tot een ervaren consultant. Wanneer je het traineeship hebt afgerond, heb je zelfs een erkend KYC-diploma op zak. Dit alles onder goede begeleiding. De ideale baan toch?

Jouw ontwikkeling eruit ziet?
Je ontwikkelt jouw vakkennis en doet veel ervaring op. Je krijgt zo meer diepgaande kennis van bijvoorbeeld organisatiestructuren, jaarrekeningen en balans lezen. Ook ken jij de actuele wet- en regelgeving en juridische structuren. Dit betekent dat je aan de slag kan met complexere dossiers. Op den duur groei je zelfs door naar een functie waarin je ook collega’s in je team gaat coachen en begeleiden in de werkzaamheden. Dit loopbaanpad stippelen we graag samen met jou verder uit!



Gevraagd

Wat krijg je van ons?
  • Een bruto maandsalaris tussen € 2350 - € 2850, afhankelijk van jouw ervaring;
  • 25 vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw;
  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een opleidingstraject (werken & leren) waarin wij je alles leren om aan de slag te gaan als KYC Analist;
  • Doorgroeimogelijkheden; groei door naar consultant, specialiseer je in één van de richtingen binnen KYC die bij jou past;
  • Een informele en ambitieuze organisatie met leuke borrels, evenementen, eigen sportteams en superleuke collega’s.


Aanbod

Wat doet een KYC Analist?

Jij speelt een rol in het bestrijden van witwassen, financiering van terrorisme en fraude! Als analist ben je verantwoordelijk voor het toetsen van (nieuwe) klanten voor bijvoorbeeld banken en verzekeraars. Je onderzoekt de geldstromen en screent deze klanten op risico’s om criminele activiteiten te voorkomen. Bedrijven willen natuurlijk weten met wie ze zakendoen en of ze geen risico lopen. Jij geeft dat inzicht!

  • Je voert klantonderzoeken uit en beoordeelt hoe het klantprofiel eruitziet
  • Wat valt op en hoe groot is het risico? Heb je extra informatie nodig, dan neem je contact op om duidelijkheid te krijgen
  • Heb je een totaalbeeld? Dan maak je een helder rapport op met de onderzoeksresultaten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in