+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Docent ICT regio Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Metafoor Onderwijs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.078 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je jouw passie voor ICT en onderwijs kunt combineren? Als docent op onze school voor mbo-studenten krijg je de kans om studenten te inspireren en begeleiden in hun leerproces. Je werkt in een hecht team op een school waar persoonlijke aandacht voorop staat. Het openbaar vervoer en auto parkeren zijn makkelijk, en er zijn leuke extra s zoals een restaurant en coffeebar. Plus, er zijn mogelijkheden voor je eigen ontwikkeling door trainingen en webinars. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature Docent ICT
Ben jij een ervaren docent ICT en werk je graag met mbo niveau 2 studenten? Check onze vacature in regio Utrecht!

Wat ga je doen?

Ben je een enthousiaste en ervaren docent ICT met een passie voor mbo-studenten? Als je sterk bent in pedagogiek en het coachen/begeleiden van studenten, dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent een ervaren docent ICT met voldoende expertise om direct aan de slag te kunnen. In deze rol geef je inspirerende lessen en weet je studenten te enthousiasmeren voor het vak, terwijl je tegelijkertijd praktische vaardigheden overbrengt. In samenwerking met ontwikkelaars werk je aan een programma dat studenten voorbereid op een succesvolle carrière binnen de ICT, en begeleidt je hen hierbij naar hun volgende stap.

Naast je rol als docent fungeer je tevens als studentencoach. Je biedt de studenten begeleiding tijdens hun stageperiodes. Daarnaast verzorg je lessen in het leertuinonderwijs, waarbij je studenten ondersteunt bij de meer theoretische opdrachten die in andere lessen aan bod komen.

Dus, krijg je energie van studenten en weet je het maximale uit hen te halen? Ben je klaar om jouw passie voor onderwijs in te zetten als Docent ICT? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op deze mooie vacature docent ICT!

Is dit niet helemaal waar je naar op zoek bent, check hier onze andere vacatures in de regio!


De docent die wij zoeken:
  • heeft een tweedegraads bevoegdheid voor het mbo
  • heeft ervaring in lesgeven, het liefst binnen het mbo
  • is voor beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
  • heeft sterke pedagogische vaardigheden die je in staat stellen om goed te kunnen inspelen op de verschillende tussen studenten.
Waar ga je werken?

Je komt te werken op een kleinschalige mbo school waar studenten breed worden opgeleid, waar persoonlijk onderwijs wordt gegeven en iedereen elkaar kent. Het team waarin je komt te werken is hecht en ambitieus, het personeelsverloop binnen deze afdeling is klein.

De doelgroep waarop je je richt zijn studenten van de Flexopleiding op niveau 2. Deze nieuwe opleiding gestart in februari 2024, biedt studenten de kans om zich te oriënteren op welke richting ze willen ingaan. Alle Flexopleidingen beginnen met een basisprogramma, waarin studenten de fundamentele vaardigheden leren die nodig zijn voor het specialisme en stage lopen. Na het basisprogramma specialiseren studenten zich in een van de volgende richtingen: Zorg, Welzijn, Sport, Business, ICT of Techniek. In deze fase leggen ze voornamelijk examens af en behalen ze uiteindelijk hun diploma.

Meer info over flexopleidingen

Wil je meer weten over het flexonderwijs? Klik op de button.

Flexonderwijs

De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar, er is parkeergelegenheid voor de deur! Daarnaast beschikt de school over een restaurant, coffeebar, broodbar en nog veel meer. 


Werken via Metafoor Onderwijs

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in het onderwijs? Metafoor Onderwijs is jouw sidekick in deze zoektocht naar jouw droombaan.

Via Metafoor Onderwijs kun je aan de slag in het voortgezet onderwijs of mbo. Wij hebben een groot netwerk en werken samen met scholen in Zuid-Holland, Utrecht. Flevoland, Overijssel, Noord-Holland, Gelderland en Noord-Brabant. Zoek je een tijdelijke baan ter vervanging, een aanvulling op jouw vaste aanstelling of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging direct in dienst bij de school? We horen graag wat jouw wensen en dromen zijn en laten je kennismaken met de scholen in ons netwerk.


Wij bieden:
  • een contract voor minimaal één jaar o.b.v. detacheren
  • een uitdagende en afwisselende baan voor minimaal 32 uur p.w.
  • salariëring van max € 5.078 bruto per maand bij fulltime aanstelling (schaal LB, cao mbo)
  • reiskostenvergoeding conform de cao mbo (maximaal €15,20 per dag)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% 
  • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en webinars
Vragen over deze vacature?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Solliciteer via de button. Voor vragen of informatie over deze vacature docent ICT kun je een mail sturen naar Denise Defares.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in