+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent Techniek regio Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Metafoor Onderwijs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 5.078 p/m
  • 13e maand, Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een baan als docent techniek waar je echt een verschil kunt maken? In deze rol werk je niet alleen aan het overbrengen van kennis, maar help je ook bij het vormgeven van nieuwe opleidingen. Je krijgt de kans om studenten te begeleiden en te inspireren in de technieksector. Bij ons werk je in een team dat elkaar steunt en versterkt. Je bent niet alleen een docent, maar ook een coach voor de studenten. Plus, je krijgt een persoonlijke assistent voor al je vragen. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature Docent Techniek regio Utrecht
Ben jij een ervaren docent techniek en werk je graag met studenten van het MBO in de omgeving Utrecht? Neem dan snel een kijkje in onze vacature! 

Wat ga je doen als docent Techniek?

In februari 2024 is onze opdrachtgever van start gegaan met de nieuwe flexopleidingen in het bruisende Amersfoort. Als onderdeel van deze innovatieve beweging, zijn wij op zoek naar enthousiaste docenten om dit team te versterken.

Als docent Techniek vervul je een veelzijdige rol binnen dit college. Niet alleen ben je verantwoordelijk voor het overbrengen van praktische vaardigheden aan de studenten, maar je speelt ook een actieve rol in de ontwikkeling van het onderwijs. Samen met het team zorg je ervoor dat ons onderwijs relevant en uitdagend blijft, afgestemd op de voortdurende veranderingen in het onderwijslandschap. Bij deze school krijg je de kans om betrokken te zijn bij de vormgeving van de nieuwe flexopleidingen, met name de Techniek opleiding. In samenwerking met ontwikkelaars werk je aan een programma dat de studenten voorbereidt op een succesvolle carrière in de technieksector. Je krijgt de kans om niet alleen kennis over te dragen, maar ook om verhalen te delen en studenten te begeleiden op hun reis naar verdere opleidingen en carrières in de techniek. We zoeken gepassioneerde individuen die een oprechte interesse hebben in de studenten en de drive hebben om hen te helpen groeien.

Bij deze school draait alles om stabiliteit en ondersteuning. Zij streven naar een werkomgeving waarin het verloop minimaal (en dat lukt heel goed) is en waar het team van docenten elkaar echt ondersteunt en versterkt waar nodig. Als kers op de taart ben je niet alleen een docent, maar ook een studentcoach. Je begeleidt onze studenten tijdens hun stages en biedt ondersteuning in het leertuinonderwijs, waarbij je hen begeleidt bij theoretische opdrachten.

Wil jij de commitment aangaan voor minimaal een jaar bij deze school en ben jij vanaf het nieuwe schooljaar voor minimaal 32 uur per week beschikbaar? Reageer dan snel op de vacature docent techniek regio Utrecht!


 

De docent die wij zoeken:
  • Heeft een tweedegraads bevoegdheid voor het mbo; 
  • Heeft ervaring in lesgeven, het liefst binnen het mbo; 
  • Heeft affiniteit met Techniek;   
  • heeft sterke pedagogische vaardigheden die je in staat stellen om goed te kunnen inspelen op de verschillen tussen studenten en individuele behoeften.
Waar ga je werken?

De flexopleidingen niveau 2 in Amersfoort zijn een nieuwe opleidingsmogelijkheid waarbij we werken volgens het concept van leertuinonderwijs. Binnen dit concept krijgt de student de kans om op eigen tempo door 96 modules te werken. Hierdoor zijn studenten gemiddeld 2 tot 12 perioden bezig met hun opleiding. Alle flexopleidingen beginnen met een gezamenlijk basisprogramma, waardoor het mogelijk is om tijdens deze fase naadloos en drempelloos van richting te veranderen. Na het basisprogramma gaat de student door naar de specialisatie, waar een definitieve keuze wordt gemaakt voor de opleiding waarvoor gediplomeerd wordt.

Met de diverse colleges en breed scala aan opleidingen vormt dit ROC een afspiegeling van de maatschappij. Elke student brengt zijn eigen levenservaring en unieke set talenten, kennis en vaardigheden mee. Daarom streven wij naar een divers personeelsbestand op het gebied van talenten, leeftijd, hobby’s, afkomst, karakter, voorkeuren, geloof en ervaring. Samen willen we bijdragen aan het succesvol opleiden en ontwikkelen van onze studenten.

Meer info over flexopleidingen

Wil je meer weten over het flexonderwijs? Klik op de button.

Flexonderwijs

De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Er is parkeergelegenheid voor de deur!


Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen of opdrachten in het mbo. We werken samen met scholen in de regio's Rotterdam, Den Haag, Leiden, Almere, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Arnhem, Breda en Zwolle. 

Ben je op zoek naar een tijdelijke vervangingsbaan, een opdracht als zzp'er of een baan met uitzicht op vast? Wij denken graag met je mee en laten je kennismaken met de scholen in ons netwerk. Meer weten? Neem een kijkje op de pagina voor docenten en ontdek wat Metafoor kan betekenen in jouw zoektocht.


Wij bieden:
  • Een detacheringscontract tussen de 0,8 – 1 FTE voor één jaar, met uitzicht op verlenging. 
  • Afhankelijk van je ervaring een salaris van maximaal € 5.078, – bij een volledige aanstelling (schaal LB, CAO MBO), afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand);
  • Mooi aantal vakantiedagen;
  • Een reiskostenvergoeding conform de cao mbo (maximaal € 15,20 per dag).

Maar het houdt niet op bij de voordelen van het werk zelf. Bij ons krijg je ook nog eens een persoonlijk assistent voor al je vragen - en die assistent heeft zelfs een naam: Racha Saja!


Vragen over deze vacature?

Bij Metafoor Onderwijs is het belangrijk dat de vacature perfect bij jou past. Onze sollicitatieprocedure omvat een kennismakingsgesprek met mij (Racha), een gesprek met de opdrachtgever en een meeloopdag, zodat jij en de school elkaar goed leren kennen. Maar voordat we verder gaan, willen we graag weten hoe jij jouw koffie of thee drinkt!

Voor meer informatie over deze vacature docent Techniek kun je een mail sturen naar Racha Saja. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in