+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.040 p/m

Vacature in het kort

In deze functie luister je naar de verhalen van patiënten en werk je samen met collega’s om hen te helpen. Je werkt vooral in de acute psychiatrie. Je overlegt veel met verschillende teams en helpt bij het hele behandelproces. Belangrijk is dat je goed kunt omgaan met crisissituaties en dat je het leuk vindt om mensen te helpen. Je krijgt bij ons de kans om te groeien en te leren door verschillende opdrachten en opleidingen. We helpen je graag om je werk beter te doen en om zelf ook te groeien. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Jij kijkt en luistert naar het verhaal van de patiënt en betrekt je collega’s, naasten en anderen om de herstel ondersteunende zorg te bevorderen. Dit zal je doen in de setting van acute psychiatrie.

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige ben je vaak in overleg met de multidisciplinaire teams, die elk hun expertise hebben en jou daarin ondersteunen net zoals jij dat bij hen doet. Naast deze overleggen ben je bezig met verschillende lagen van het behandelproces, denk hierbij aan triage van verzoeken tot beoordeling, psychiatrische, optreden in crisissituaties en systeem- en klantgerichte behandelingen. 


Functie eisen

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige pas jij in het volgende profiel:

  • Afgeronde opleiding verpleegkundige, aangevuld met een SPV opleiding
  • Geldige BIG-registratie
  • Je kan methodisch werken, bent gericht op het verbeteren van werkprocessen en stimuleert anderen om dit ook zo te doen
  • Affiniteit met acute psychiatrie
  • Bij voorkeur een rijbewijs
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in