+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Adviseur Duurzaamheid (Medior) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AXS Techniek

Gevraagd

  • 40 uur
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Adviseur Duurzaamheid bij ons familiebedrijf help je klanten met energiebesparing en draag je bij aan het verduurzamen van onze activiteiten. Je doet analyses, geeft advies en houdt de nieuwste ontwikkelingen bij. Er is veel ruimte voor jouw ideeën en groei. Je start met een goed salaris en kunt rekenen op een gezellig team, reiskostenvergoeding, en de kans om deel te nemen aan leuke personeelsuitjes. Ook zijn er volop mogelijkheden voor training en opleiding. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Als Adviseur Duurzaamheid werk je voor een gezellig familiebedrijf in de klimaatbeheersing en houd je je bezig met het verstrekken van advies aan klanten over energiebesparing en het assisteren van onze organisatie bij het verduurzamen van haar activiteiten.

✓ Als Adviseur Duurzaamheid voer je analyses en inspecties uit voor het verbeteren van de energiemanagement en verduurzaming van klanten;

✓ Er is veel ruimte voor eigen inbreng, ontwikkeling en verbetervoorstellen;

✓ Je verdient een passend startsalaris tussen € 3000,00 en € 4500,00,- bruto per maand gebaseerd op jouw kennis en ervaring;

✓ Klinkt dit goed? Solliciteer direct!


wat ga je doen?

  • Als Adviseur Duurzaamheid voer je analyses en inspecties uit voor het verbeteren van de energiemanagement en verduurzaming van klanten;

  • Adviseren van onze eigen organisatie en klanten over duurzaamheidsinitiatieven en -doelstellingen, en ondersteunen bij implementatie.

  • Bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en delen van deze kennis binnen de organisatie.

  • Bewaken van de voortgang van duurzaamheidsinitiatieven en doelstellingen, om ervoor te zorgen dat deze effectief worden geïmplementeerd en nageleefd.

Waar kom je te werken?

Wij zijn al sinds 1970 een gezellig familiebedrijf en verzorgen technisch advies en de installatie voor klimaatbeheersing. Met circa 300 gemotiveerde werknemers adviseren, ontwerpen, realiseren en beheren wij installaties voor airconditioning, warmtetechniek, luchtbehandeling, energieterugwinning, meet- en regeltechniek, milieutechniek en sanitairtechniek. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in controle- en keuringswerkzaamheden om de optimale werking van uw installaties te garanderen.


Wat neem je mee?

  • Je bent in het bezit van een diploma richting de installatietechniek, klimaattechniek of soortgelijk of je hebt al werkervaring binnen een soortgelijke functie;

  • Je hebt een passie voor duurzaamheid;

  • Je bent communicatief sterk;

  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Wat krijg je?

✓ Je verdient een passend startsalaris tussen € 3000,00 en € 4500,00,- bruto per maand gebaseerd op jouw kennis en ervaring;✓ Werkervaring voor toonaangevend familiebedrijf die al sinds 1970 actief is;✓ Uitzicht op een vast dienstverband;✓ Je werkt in een team van gezellige en gemotiveerde collega's;✓ Reiskostenvergoeding a € 0,23 per kilometer of een volledige ov vergoeding;✓ 8.33% vakantiegeld;✓ Deelname aan verschillende personeelsuitjes;✓ Een ruim aanbod van trainingen en opleidingen;✓ Goede pensioensregeling.

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature of wil je direct solliciteren? Neem dan direct contact op met Jeroen Vat op 010-4103536, 0614187479 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in