+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Machine operator Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.623 - € 4.157 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

In deze functie als Machine Operator Papier werk je met een belangrijk proces: het snijden van verpakkingskarton tot papier. Je moet heel precies werken zodat de machine goed ingesteld is en het papier van hoge kwaliteit is. Als er iets mis is, los je snel het probleem op zodat de machine blijft werken. Je maakt deel uit van een team en samen leren jullie en helpen elkaar. Je krijgt een training zodat je op verschillende machines kunt werken. Dit helpt jou en het team groeien. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een technisch talent met een passie voor precisie? Zoek je een uitdagende rol waarin je je vaardigheden kunt laten zien en ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als Machine Operator Papier ben jij verantwoordelijk voor het volledige snijproces, waarbij rollen hoogwaardig verpakkingskarton worden omgezet in vellen papier. Je zorgt ervoor dat de machine tot op de millimeter nauwkeurig is ingesteld en bewaakt de kwaliteit van het eindproduct, met als doel een consistente hoge output te garanderen. In het geval van een storing ben jij snel ter plaatse om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat de machine ononderbroken kan blijven draaien. Indien nodig kunnen de collega's van de Technische Dienst worden ingeschakeld. Je maakt deel uit van een hecht team van 3 machine operators per shift, waarbij samenwerking centraal staat. Bij ons staat talentontwikkeling hoog in het vaandel, daarom bieden we een allround training aan zodat je in staat bent om collega's te vervangen bij afwezigheid en flexibel inzetbaar bent op verschillende machines. Jouw groei draagt bij aan onze gezamenlijke ontwikkeling.



Gevraagd

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het werken met machines is een pluspunt;
  • Je hebt affiniteit met techniek of beschikt over technisch inzicht;
  • Flexibiliteit is voor jou geen probleem;
  • Je bereid bent om in een 3-ploegendienst te werken.


Aanbod

  • Het salaris varieert van €2622,76 tot €4156,64 bruto per maand; 
  • Daarnaast ontvang je een ploegentoeslag van 13,75%;
  • Er zijn volop mogelijkheden om binnen de organisatie door te groeien;
  • Je kunt rekenen op een aangename werkomgeving met enthousiaste collega's.
Meer informatie

Ben jij klaar voor deze spannende uitdaging? Solliciteer dan nu!



Bedrijfsomschrijving

Ons bedrijf, gevestigd in Utrecht, heeft sinds 1860 een stevige positie verworven in de Transport- en Logistieke sector als een familiebedrijf. Onze groep bestaat uit drie gespecialiseerde vestigingen: Twinlogistiek, Vrieslogistiek en Papierlogistiek, elk met hun eigen focus en verantwoordelijkheid. Bij ons bedrijf snijden we grote rollen karton/board op drie geavanceerde snijmachines tot vellen van het gewenste formaat voor de verpakkingsindustrie. Deze vellen worden zorgvuldig geseald en voorzien van barcodes en klantgegevens voordat ze op pallets worden geplaatst. Jaarlijks verwerken we in onze snijderij maar liefst 50.000 ton aan rollen, terwijl in onze aangrenzende opslagloodsen nog eens ruim 150.000 ton aan rollen wordt op- en overgeslagen. Onze internationale transportafdeling staat klaar om op afroep pallets met vellen en/of rollen te vervoeren naar klanten in heel Europa.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in