+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Sample Management Officer (MLO/HLO, tijdelijk) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Science at Work Staffing

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.100 - € 3.600 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je met kwetsbare eiwit samples en zorg je dat alles goed gaat met de logistiek. Je houdt bij hoe de samples behandeld worden en zorgt dat ze op de juiste manier bewaard en verstuurd worden. Je praat veel met collega's en klanten. Dit werk doe je in een bedrijf dat nieuwe geneesmiddelen maakt. Ze hebben een team dat samenwerkt en gepassioneerd is over wat ze doen. Je krijgt de kans om te helpen en het team te versterken. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Binnen de afdeling sample management ben je verantwoordelijk voor het overzicht houden op de logistieke processen die plaatsvinden met kwetsbare eiwit samples. Je bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen, bewaren en opsturen van verschillende soorten eiwitten, waarbij nauwlettend in de gaten moet gehouden worden dat bijv. temperatuur, blootstelling aan licht, of andere externe factoren niet de kwaliteit van de eiwitten beïnvloeden. Daarnaast heb je veel contact met interne en externe klanten, bestel je eiwitten en zorg je dat alles goed gelabeld wordt.

Kortom, een leuke en afwisselende functie, waarin je veel communicatief bezig bent en je kennis van biologics goed kan gebruiken!

Deze positie biedt een tijdelijke aanstelling van +/- 1 jaar.


Wie zoeken wij voor Sample Management Officer (MLO/HLO, tijdelijk)?

Voor deze leuke, tijdelijke positie zoeken wij een kandidaat met de volgende achtergrond:

  • Een afgeronde MLO of HLO opleiding in de richting van biotechnologie, medisch laboratorium onderzoek, laboratoriumtechniek, (bio-)farmacie of soortgelijk
  • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen een laboratorium of logistiek
  • Ervaring binnen logistiek is een pré
  • Goede kennis van omgang met gevoelig biologisch materiaal is een vereiste
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Flexibele instelling
  • Nauwkeurig en in staat om op een goede manier processen te overzien

Wat kun je verwachten van het bedrijf?
In dit groeiende, moderne biotechnologische bedrijf worden nieuwe therapieën ontwikkeld voor verschillende ziektebeelden. Het bedrijf kenmerkt zich door een sterk gevoel van gezamenlijk werken naar een gemeenschappelijk doel en passie voor het vak. Binnen de afdeling sample management ligt een hoop werk te doen en daarom wordt gezocht naar een tijdelijke kracht die kan helpen met de achterstanden weg te werken.

Arbeidsvoorwaarden Sample Management Officer (MLO/HLO, tijdelijk)
  • Goed salaris tussen €3100 en €3600 per maand o.b.v. fulltime aanstelling
  • Fulltime dienstverband
  • Tijdelijke aanstelling via Science at Work
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Een leuke club collega's en inspirerende werkomgeving!

Over Science@Work
Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 1500 professionals in dienst, 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in