+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Consultant Digitale Transformatie Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Good Company

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Good Company

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van digitale transformatie als Junior Consultant bij een innovatief bureau dat voorop loopt in advies over IT en organisatie. Werk aan boeiende projecten binnen het Digitale Transformatie Team, met focus op process innovation en omnichannel commerce. Geniet van een uitstekend salaris, bonussen, een leaseauto, en een uitgebreid trainingsprogramma om je consultancyvaardigheden te ontwikkelen, plus de kans om studies te volgen over digital transformation. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Leer de organisatie kennen

Onze opdrachtgever is een innovatief bureau dat voor verschillende toonaangevende klanten werkt. Het bedrijf geeft advies aan deze klanten met betrekking tot IT en organisatie. Vervolgens vertalen ze samen met de klant een vernieuwende strategie naar - onder andere - technologie en operationele processen. De consultants van het bedrijf focussen zich allen op hun eigen expertise. Ook jij zal je richten op je eigen vakgebied.

Over de functie

In deze functie kom je terecht in het gezellige Digitale Transformatie Team van het bedrijf. Dit team geeft onafhankelijk advies aan klanten, en helpt met succesvolle implementaties en project- en programmamanagement. Vanaf dag 1 draai jij helemaal mee met dit team en lever je een bijdrage aan de projecten van klanten. Het Digitale Transformatie Team focust zich op de proposities: process innovation, future digital organisations en omnichannel commerce. Dit houdt in dat je werkt aan het digitaliseren van processen bij bekende filmbedrijven en het opzetten van nieuwe webshops voor retailers.

Als Junior Consultant Digital kun je dus diverse toffe projecten verwachten. Natuurlijk word je goed begeleid door ervaren collega’s, maar ook krijg je veel verantwoordelijk en vrijheid in je baan.

Jouw kwaliteiten

Als Junior Consultant Digital heb je veel interesse in technologie. Jij weet dat de toekomst digital is en bent altijd op de hoogte van relevante innovaties. Je bent net klaar met je studie en kunt niet wachten om dit toe te passen in je eerste fulltime baan. Of je bent een junior - met maximaal twee jaar werkervaring - die toe is aan een nieuwe uitdagende baan.

Als Junior Consultant Digital heb je het volgende in huis:

  • Een master in een technische, bedrijfskundige of innovatieve studierichting
  • Zeer goede analytische, ondernemende, organisatorische en communicatieve skills
  • Ambitie en de drive om een uitstekende consultant te worden!

De voordelen

Bij onze opdrachtgever kun je rekenen op veel kansen en afwisseling. Je zult veel leren over projecten die van strategisch belang zijn voor andere bedrijven in verschillende sectoren. Jouw collega’s staan altijd voor je klaar om je te helpen en ondersteunen je in jouw ontwikkeling. Ook kun je altijd sparren met je collega’s tijdens de Labs sessies en Inspirations Days. En samen met andere junior collega’s volg je trainingen, organiseer je leuke activiteiten en deel je nieuwe ervaringen.

Daarnaast kun je bij onze opdrachtgever nog meer voordelen verwachten:

  • Een uitstekend salaris
  • Bonussen
  • Laptop, telefoon en leaseauto van de zaak
  • Trainingsprogramma waardoor je alle skills en kennis ontwikkelt om uit te groeien tot de beste consultant
  • De mogelijkheid om je te verdiepen en studies te volgen op het gebied van digital transformation en de toekomst van retail
  • Een goede werk-privé-balans
  • Heel veel gezelligheid en de leukste events, zoals een jaarlijks skitripje, bootcamps, bbq’s, borrels en knallende kerstfeesten

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via deze website op de vacature van Consultant Digitale Transformatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in