+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Deel jouw kennis als senior professional binnen het ruimtelijk domein bij Bender! Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bender Groep

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bender Groep

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 7.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bender, een naam die staat voor aandacht, groei en uitdaging, zoekt een senior met passie voor opleiden in het ruimtelijk domein. Als opleidingsadviseur speel je een cruciale rol in het vormgeven en bewaken van ons opleidingsaanbod. Je bent het gezicht van onze kennis binnen en buiten de organisatie, en adviseert klanten over passende trainingen. Een unieke kans om deze rol te combineren met boeiende opdrachten bij onze opdrachtgevers. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Onze naam zegt eigenlijk alles al: Bender. Wij zijn er voor professionals en opdrachtgevers in het sociaal en ruimtelijk domein, de zorg en de kinderopvang. Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers hun dienstverlening aan burgers, bedrijven en cliënten optimaal kunnen blijven uitvoeren. Dat doen we met aandacht en groei. Met uitdagende opdrachten. Met training en opleiding. Professioneel en enthousiast. En met veel plezier. 

Omdat wij blijven groeien en ontwikkelen bij Bender, zijn wij op zoek naar een senior uit het ruimtelijk domein, met een passie voor opleiden. Want jouw kennis en ervaring is waardevol en van belang voor de volgende generatie.  

Als opleidingsadviseur ben je verantwoordelijk voor ons opleidingsaanbod voor het hele ruimtelijk domein, waarbij je de actualiteit en kwaliteit bewaakt. Als opleidingsadviseur ben je binnen en buiten Bender het gezicht en kennisdrager van het ruimtelijk domein en verzorg je trainingen. 

Je stuurt ons netwerk van trainers aan. Onze opleidingen en trainingen geef jij vorm met jouw eigen kennis, kunde en ervaring. Ook adviseer je klanten zoals gemeenten, over passende (maatwerk)trainingen. 

Deze functie kun je uitoefenen in combinatie met interessante opdrachten als senior professional bij onze opdrachtgevers. 



Gevraagd

  • Jij hebt kennis en ruime ervaring in (een deel van) het ruimtelijk domein, en algemene kennis over het ruimtelijk domein 
  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld Rechten, Bestuurskunde, Geografie of Planologie  
  • Je hebt kennis van didactiek en groepsdynamiek en ervaring in het ontwikkelen en geven van trainingen 
  • Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar


Aanbod

  • Salaris tussen 5000,- en 7500,- bruto o.b.v. 40 uur (afhankelijk van werkervaring)
  • Leaseauto, bonusregeling, iPhone, laptop en pensioenregeling 
  • Jaarcontract met daarna zicht op een vast contract 
  • De mogelijkheid om jouw kennis en ervaring te delen met de nieuwe generatie ruimtelijk domein professionals 
  • Flexibiliteit qua thuiswerken en op kantoor  
  • De allerleukste Bender feestjes, borrels, BBQ’s en sporttoernooien 
  • Informele en bevlogen werksfeer waarin jij je zeker snel thuis gaat voelen  
  • Opleidingsmogelijkheden via de Bender Academie


Bedrijfsomschrijving

Bij Bender zijn we overtuigd van de kracht van aandacht. Aandacht voor onze professionals en onze opdrachtgevers. Bender detacheert en ontwikkelt professionals in de volle breedte van het sociaal domein, het ruimtelijk domein, de zorg en de kinderopvang. Wij zijn een ondernemende dienstverlener met een sociaal kloppend hart.  

Bender heeft ruim 1100 professionals in dienst die zich inzetten voor gemeenten, zorg- en non-profit organisaties in heel Nederland. In deze rol maak je onderdeel uit van ons interne team. Ons interne team bestaat uit zo'n 130 collega's die werken vanuit onze kantoren in Amsterdam, Utrecht en Deventer. 

De Bender Academie verzorgt al ruim twintig jaar opleidingen op het gebied het gebied van onder andere het sociaal domein, het ruimtelijk domein en de zorg. Jaarlijks volgen ruim 5000 cursisten de opleidingen van Bender. Hierbij kun je denken aan maatwerk – en incompany programma’s, traineeships, cursussen, workshops, e-learning rondom thema’s als de Wmo, Jeugdwet, Schuldhulpverlening, Werk & Inkomen en de Omgevingswet. Deelnemers beoordelen onze opleidingen gemiddeld met een 8,6. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in