+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Technisch Werkvoorbereider Verlichten & Verzwaren Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie kun je echt iets betekenen. Door de verandering naar elektrische auto's en het opwekken van eigen energie is er veel werk. Als werkvoorbereider zorg je dat alles klaarligt voor de monteurs. Zo kunnen ze het werk goed doen. Je helpt mee aan een betere kwaliteit van het werk en aan de overgang naar duurzame energie. Dit werk is belangrijk en daar mag je trots op zijn. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. We stappen over op elektrische auto’s. Wekken zelf energie op en leveren deze terug aan het net en tegelijk moeten we ons huidige gas netwerk onderhouden. Genoeg te doen dus voor een werkvoorbereider. 

Als werkvoorbereider houdt je je bezig met de voorbereiding van de opdrachten voor onze klanten. Je zorgt ervoor dat onze monteurs weten wat er voor een klus nodig is, zodat zij het werk in een keer goed kunnen uitvoeren en ze niet voor verassingen komen te staan. Daarmee draag je bij aan de kwaliteit van opdrachten binnen de Consumentenketen,  en lever je bij Stedin een belangrijke bijdrage aan de energietransitie en het slimmer werken binnen onze keten. En daar mag je best trots op zijn!



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Je bent communicatief vaardig en bij alles wat je doet, staat de relatie met de klant centraal. Je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele houding. Je begrijpt de verschillende wensen van onze klanten door goed te luisteren. Door jouw goede inzicht in onze Producten en Processen maak je voor hen het positieve verschil. Jij houdt het overzicht over de vele projecten en samenwerkingen die je hebt en denkt altijd vanuit het gemeenschappelijke belang!  

Omdat je voorop gaat lopen in de energietransitie, houd je van vernieuwende technologie, kick je op creatieve oplossingen en durf je door te vragen. En is er een uitdaging? Dan kunnen we op je rekenen.

Wat jouw verder onze technisch werkvoorbereider maakt?

  • Je hebt mbo-3 werk en denkniveau. 

  • Je hebt relevante werkervaring. 

  • Je hebt affiniteit met gas- en/of elektrotechniek.

  • Je bent een echte teamplayer en zit graag midden in de organisatie.  

  • Je pikt nieuwe IT-systemen en veranderingen snel op en bent in staat om gelijktijdig in meerdere systemen te werken.  

  • Je bent klant- & resultaatgericht, proactief, en je kunt goed zelfstandig werken.  

  • Bij voorkeur heb je ervaring met de infrastructurele werkzaamheden.  



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Je maakt deel uit van het Productteam V&V ( Verlichten & Verzwaren)  in de Consumentketen. Wij werken gedeeltelijk van uit huis, waarbij de standplaats afhankelijk is van de vacante vacature. Van jou zal verwacht worden dat je met het productteam flexibel op verschillende locaties werkt; Utrecht, Heinenoord en Delft. Het team is een mix van collega's die aan het begin van hun carrière staan en collega’s met jarenlange ervaring, zodat je veel van elkaar leert en samen tot de beste oplossing komt. De sfeer op de afdeling is informeel en er wordt prettig en collegiaal samengewerkt. Een groep waarop je kan bouwen, die graag aanpakt, snel problemen oplost en niet bang is voor vieze handen, waarbij iedereen aan de veiligheid denkt en afspraken nakomt. 


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren', je CV en motivatiebrief. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Solliciteren kan t/m zondag 12 mei. De gesprekken worden gehouden op donderdag 16 mei.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in