+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Start bij de bank in Dagelijkse Bankzaken | Omgeving Urecht | Hybride werken Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.100 - € 2.600 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie help je mensen met hun bankzaken, zowel op kantoor als vanuit huis. Je begint met een opleidingstraject waarin je alles leert wat je nodig hebt. Je werkt samen met een team dat klaar staat om je te verwelkomen. Samen maken jullie plannen en zorgen jullie voor tevreden klanten. Ook leer je hoe je het verschil kunt maken in jouw regio. Het is een kans om te groeien en te ontdekken wat bij je past in de bankwereld. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Zorg jij ervoor dat de vragen van onze klanten goed en snel worden beantwoord? Het maakt niet uit of je net start op de arbeidsmarkt, al langer gewerkt hebt of misschien zelfs een switch wilt maken naar dit werk. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om mensen te helpen bij een bankvestiging bij jou in de buurt en via de telefoon en chat. Je werkt afwisselend op kantoor en vanuit huis.

Medewerker Dagelijkse Bankzaken is een mooie start voor een carrière bij de bank. Binnen deze functie is er ruimte om je te ontwikkelen en te kijken welke onderdelen van het bankwezen bij je passen.

Jij & jouw functie

In deze functie is het belangrijk dat jij blij wordt om anderen te helpen met hun vragen. Door de juiste vragen aan hen te stellen help je ze op weg met hun bankzaken bij de bank (zowel offline als online). Als medewerker Dagelijkse Bankzaken start je met een opleidingstraject waarin wij jou begeleiden om na 12 weken de klanten te kunnen helpen met hun vragen. In dit opleidingstraject word jij meegenomen in alle systemen die we binnen de Klantenservice gebruiken. Wij leren jou de producten kennen en begeleiden jou in het ontwikkelen van vaardigheden die zeker van pas gaan komen, zoals goed luisteren, meevoelen, samenvatten en doorvragen.

Opleidingstraject

Je start met een opleidingstraject waarin wij jou opleiden en begeleiden om na die weken vanuit eigenaarschap en vakmanschap de klant te helpen met hun vraag. Hiervoor heb je kennis nodig van de systemen die we binnen Klantenservice Particulieren gebruiken, kennis van de producten en je hebt vaardigheden nodig die goed aansluiten bij de klant. Denk bijvoorbeeld aan goed kunnen luisteren, tonen van empathie, samenvatten en doorvragen. Jij wordt door ons opgeleid in de functie door een combinatie van opleiden en direct in de praktijk brengen. De eerste 4 weken ben je fulltime beschikbaar, de overige praktijkweken werk je volgens je afgesproken contracturen. De laatste vier weken sta je opgesteld in de bankhal om daar de nodige ervaring op te doen. Die 4 weken ben je dus op locatie.

Een gemiddelde werkdag:

Ben je benieuwd wat er op een gemiddelde werkdag op jouw to-do lijst staat? Het kan zijn dat je de ochtend staat opgesteld voor de telefonie. Je pakt de telefoon op en beantwoord vol enthousiasme de klantvragen. In de middag ga je aan de slag met de werkvoorraad en bel je de klanten die online een aanvraag hebben gedaan. De volgende dag sta je in de bankhal, hier ontvang je onze klanten en beantwoordt hun vragen over betalen, sparen en verzekeren. Ook ondersteun je ze bij het gebruik maken van onze onlinemogelijkheden. Tussendoor heb je nog een overleg met het marktteam en ga je samen plannen maken en acties opzetten hoe je het verschil gaat maken in het werkgebied van jouw regio.

Jouw toekomstige collega’s verwelkomen je graag. Samenwerken is hierbij onze werkwijze; als één behulpzaam en enthousiast team binnen deze grootbank. De klant is een Nederlandse bank, actief in 38 landen voor onze ruim 9.500.000 klanten. Met deze klanten, onze leden en partners werken we zij aan zij aan een wereld waarin iedereen genoeg en gezond te eten heeft. Dichter bij huis werken we aan een land waarin gelukkige mensen wonen, werken en ondernemen.



Gevraagd

Wat breng jij mee:

  • Minimaal een MBO 4 of HBO diploma
  • Beschikbaar voor 32 of 36 uur per week;
  • Je bent de 1e 4 weken fulltime beschikbaar vanaf 8 juli
  • Een dienstverlenende en flexibele mindset;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ervaring in klantcontact is een pré.
  • Woonachtig in omgeving midden-nederland
  • De drive om binnen 6 maanden na indiensttreding het diploma WFT Basis te behalen en binnen 9 maanden het diploma WFT Schade Particulieren. Hierna bestaat de mogelijkheid ook andere WFT diploma’s te behalen;


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Start je op opdracht, dan kom je in dienst bij Yacht en werk je op basis van detachering bij de bank. Werken bij Yacht betekent dat je ambitieus bent en jezelf wil blijven ontwikkelen. Via de Yacht Academie en Goodhabitz heb je toegang tot 1001 opleidingen die je nodig hebt voor jouw opdracht bij de bank, om de volgende stap te maken of voor jouw eigen ontwikkeling.

Professional bij Yacht betekent dat terwijl jij je inzet bij onze opdrachtgever wij ons inzetten voor jou! Wat merk jij daar van? Je hebt vaste consultants voor begeleiding, vragen, nieuwe opdrachten en ontwikkeling. Bij Yacht kun jij je zowel op zakelijk als persoonlijk vlak blijven ontwikkelen. Naast een arbeidsovereenkomst bij Yacht bieden wij uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden:

  • Je ontvangt een goed startsalaris: €2.100 - €2.600 o.b.v. 36 uur (instroom afhankelijk van kennis en werkervaring)
  • Je ontvangt een 13 maand (periodiek naar rato uitbetaald) = €2816 euro bruto per maand
  • Je krijgt altijd je loon betaald, ook tussen eventuele opdrachten in;
  • Voor het reizen met het OV en auto ontvang je een reiskostenvergoeding
  • Hybride werken: als je vanuit huis werkt ontvang je een thuiswerkvergoeding
  • Bij overgang naar onbepaalde tijd kun je voor € 750 jouw thuiswerkplek inrichten, bij een bepaalde tijd contract kun je gebruik maken van leen items.
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld over jouw bruto jaarsalaris
  • Elk volledig kalenderjaar bouw je 5 weken vakantie op
  • Je neemt deel aan de bonusregelingen, zoals de referral bonus van max € 1.500 
  • Ruime opleidingsmogelijkheden voor jouw opdracht, ontwikkeling en groei
  • Pensioenregeling (opbouw vanaf dag 1)


Bedrijfsomschrijving

Kies je voor Yacht, dan kies je voor een betrouwbare partij met het grootste netwerk binnen het bancaire vakgebied. Dit betekent dat je onderdeel uitmaakt van ons grote kennisnetwerk van Bancaire professionals èn dat je toegang krijgt tot de leukste en meest uitdagende functies bij grootbanken!

 

Onze nauwe samenwerking met deze grootbanken, zorgt ervoor dat wij vacatures als eerste binnen krijgen en hiermee mooie kansen voor jou kunnen bieden. Onze persoonlijke loopbaanbegeleiding en opleidingsmogelijkheden geven jou daarbij het steuntje in de rug dat je nodig hebt om nog verder door te kunnen groeien binnen het bancaire vakgebied én het beste uit jezelf te halen.

 

Het aanbod aan functies is oneindig, zo zijn er zowel mogelijkheden aan de particuliere- als aan de zakelijke kant van de grootbanken, maar kan jij ook jouw ambities achterna in het hypothecaire of verzekerings vakgebied bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers. En daarnaast krijg je de unieke kans, om deze functies uit te oefenen bij verschillende grootbanken. Onze missie is de beste match, jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk!

 

Yacht Light Account

Tijdens jouw online sollicitatie heb je de mogelijkheid om een account aan te maken en kun je zelf jouw gegevens bijwerken. De voordelen voor jou zijn:

Een eigen profielpagina waardoor jezelfs de kans op een match kunt vergrotenEen persoonlijk vacatureaanbod gebasseerd op jouw profielEenvoudiger solliciteren, omdat je al bepaalde gegevens deeltEen overzicht van jouw sollicitatiesOnline gratis trainingen van GoodhabtizRelevante nieuwsartikelen en blogs uit jouw vakgebied

Maak jij jouw Yacht Light Account aan?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in