+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Servicemedewerker Buitendienst Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Luba

Gevraagd

  • 6 - 8 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,50 p/u

Vacature in het kort

In deze functie ga je als servicemedewerker bushokjes aan de slag. Je krijgt een eigen bus om mee te nemen naar huis. Elke dag start je tussen 6 en 8 uur en bepaal je zelf hoe je jouw werk indeelt. Je zorgt voor het onderhoud en het wisselen van posters in de bushokjes. Op dinsdag en woensdag wissel je de posters. Het is een baan waarbij je veel zelfstandig werkt en veel buiten bent. Je krijgt betaald vanaf het moment dat je de deur uit stapt. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als servicemedewerker bushokjes ga jij in jouw eigen route aan de slag om de bushokjes in de gemeente Utrecht er tip-top in orde uit te laten zien. Hiervoor krijg je een eigen bus mee die je mee mag nemen naar huis. Je wordt betaald vanaf het moment dat je 's ochtends jouw voordeur uit loopt. Met de elektrische wagen ga jij op pad naar je eigen route en ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud, schoonhouden en het wisselen van de posters in jouw bushokjes. Op dinsdag en woensdag worden de posters gewisseld. Achterin jouw bus liggen posters die je in ieder bushokje gaat vervangen. Dit is een verantwoordelijke taak omdat dit de belangrijkste werkzaamheden zijn van het bedrijf. De overige dagen houd jij jouw bushokjes in de gaten en ben je lekker onderweg.

Fijn om te weten is dat jij je eigen werktijden kan indelen, waarin je een flexibele start hebt. Jouw dag begint tussen 6 en 8 uur 's ochtends en jij rijdt zelfstandig jouw routes. Het is geen probleem voor jou om buiten te werken en jij laat je niet klein maken door weersomstandigheden. 


Wat wij bieden
  • Een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband
  • Een bus mee naar huis om gelijk vanuit huis te starten
  • Direct betaald als jij 's ochtends de deur uit stapt, dus jouw reistijd wordt ook vergoed
Wat wij vragen
  • Je woont in (de directe omgeving) van Utrecht
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhoud van wachthuisjes voor onder andere bus en tram. In Utrecht heeft dit bedrijf alle wachthuisjes in bezit waar mensen wachten op het openbaar vervoer. Het bedrijf is niet alleen groeiende in de markt in Nederland, maar ook vooruitstrevend! Zo zijn zij de eerste geweest die bushokjes hebben geplaatst met groene daken, hiermee hebben ze internationaal het nieuws gehaald! In de functie ben je voornamelijk alleen aan het werk, contact heb je dus vooral met reizigers die je op jouw route tegen komt.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in