+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Teamleider Technische Dienst Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Four Life Sciences

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.300 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als Teamleider Technische Dienst leid je een team van monteurs die in verschillende ploegen werken. Samen zorgen jullie voor het onderhoud van een divers machinepark, van sorteermachines tot robots. Je werkt met zowel mechanische als elektrotechnische aspecten. Jouw taak is het team aansturen, storingen oplossen en manieren vinden om het werk beter te maken. Dit is een kans om met high tech machines te werken en je technische vaardigheden te gebruiken. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Als Teamleider Technische Dienst binnen ons bedrijf, draag je de verantwoordelijkheid voor het leiden van een team van ons enthousiast monteursteam die of in een 2, 3 of 5-ploegendienst werken. Deze monteurs hebben zowel mechanische als elektrotechnische vaardigheden. Jouw taak is om dit team te leiden in het onderhoud van ons machinepark, variërend van sorteermachines tot verpakkingsmachines en robots, en andere productiemachines die high tech mechanische en elektrotechnische componenten kunnen bevatten. Jij bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en werkt samen met het team om storingen op te lossen en manieren te vinden om het werk efficiënter te maken of te verbeteren.


Gevraagd

Functie-eisen
· Als Teamleider Technische Dienst ben je in het bezit van een technische opleiding richting de Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek;· 3 tot 5 jaar aantoonbare ervaring met leidinggeven van een technisch team;· Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;· Woonachtig in de provincie Utrecht


Aanbod

Baanaanbod
· Als Teamleider Technische Dienst verdien je een salaris vanaf wel €4.300,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring;· Opleidingsmogelijkheden door middel van vakgerichte cursussen en opleidingen;· Aantrekkelijke eindejaarsuitkeringen;· Minimaal 35 vakantiedagen per jaar.


Bedrijfsomschrijving


Bedrijfsprofiel
Als Teamleider Maintenance bij ons bedrijf bevind je je in een dynamische omgeving, omringd door een enthousiast monteursteam van specialisten en een toegewijde werkvoorbereider. Wij zijn een snelgroeiend internationaal bedrijf dat zich richt op de productie van gezonde voedingsmiddelen. Gezien onze groeiambities streven we ernaar om ons team in gelijke tred te laten groeien. Daarom bieden we uitgebreide mogelijkheden voor vakgerichte cursussen en opleidingen, zodat onze medewerkers zich voortdurend kunnen blijven ontwikkelen en optimaal kunnen bijdragen aan ons succes
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in