+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Medior Fullstack Developer (.NET/Angular) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 50 p/u
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van werken als Fullstack Developer in een groeiend HR-tech bedrijf? Je gaat aan de slag met een online applicatie die het werk van medewerkers makkelijker maakt. Je bouwt aan de backend met .NET en aan de frontend met Angular. Het is een informele plek waar iedereen samenwerkt en plezier maakt. Plus, je krijgt de kans om veel vanuit huis te werken en misschien zelfs een maand in het buitenland. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Vind jij het leuk om als Fullstack Developer aan de slag te gaan bij een snelgroeiend, jong HR-tech bedrijf? Lees dan snel verder!
Bedrijfsprofiel

Onze partner is een HR-tech SaaS-organisatie die 10 jaar geleden is opgericht. Het kantoor is gevestigd in Utrecht. Momenteel werken er 35 mensen in de organisatie. Zij hebben een online applicatie gebouwd, een product waardoor medewerkers van verschillende bedrijven een duidelijk overzicht hebben als het gaat om gesprekken die gevoerd moeten worden, evaluaties, feedback met medewerkers, enz. Het is een in-house product dat volop in ontwikkeling is.

De klanten van onze partner beschouwen de applicatie als een zeer gebruiksvriendelijke toepassing. Onze partner heeft 400 verschillende klanten, zoals Louwman, SPAR en de KNVB. De klanten hebben 50+ tot 4k+ medewerkers in dienst. De uitdaging zit hem hierin dat elke klant natuurlijk op een andere manier het product moet gebruiken vanwege het verschil in aantal medewerkers. Ze werken met een licentiebedrag per maand; de meeste klanten sluiten het aan voor 3 jaar. De grote HR-pakketten hebben verschillende modules, en als klant kun je je selectie maken. Dit is een informele organisatie waarbij iedereen op een leuke manier samenwerkt en lekker kan geinen. Tegelijkertijd worden er ook veel leuke dingen gedaan en komt iedereen regelmatig samen, en is er elk kwartaal een leuk groter uitje.

Functie omschrijving

De IT-afdeling bestaat uit 12 mensen. Dit zijn ontwikkelaars, ontwerpers, QA-engineers, testers en een product owner. Zij zijn allemaal onderverdeeld in twee teams. De meeste dagen zul je met 3 anderen gericht te werk gaan aan een module. Momenteel werken zij op de backend met .NET en op de frontend met Angular 14. Zij zijn al onderweg naar de nieuwste versie, namelijk Angular 17. De focus is op de backend!

Je verantwoordelijkheden zullen bestaan uit het bezig zijn met de architectuur, opzetten van projecten en producten vanaf het begin, het vormgeven ervan, meedenken in complexe vraagstukken en uiteraard het bouwen. Er wordt veel gewerkt met unit testing en end-to-end testing. Ook staan SOLID-principes centraal in hun workflow. De sprints duren drie weken, en in driewekelijkse sprints zul je nieuwe functionaliteiten bouwen en hun online platform verbeteren, gebaseerd op feedback van de klanten.

Een grote USP is dat er veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatieven om dingen te verbeteren, kwalitatieve code te schrijven en veel ruimte voor ontwikkeling aangezien ontwikkeling hun grootste focus is.

Functie eisen
  • Minimaal 3+ jaar ervaring in Typescript/Javascript
  • Goede .NET ervaring
  • Angular ervaring (eventueel react of vue)
  • Ervaring met Unit Testing
Arbeidsvoorwaarden
Een bruto jaarsalaris tot €50k, een goed secundair pakket met een goede pensioenregeling. Ook heb je de flexibiliteit om veel thuis te werken, zo is het minimum aantal dagen dat je op kantoor aanwezig moet zijn 1 à 2 dagen per week! Mocht je wat langer bij onze partner in dienst zijn, is het zelfs mogelijk om wel eens een maand uit het buitenland te werken!

Mocht je geïnteresseerd zijn, mail mij dan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel mij op 0682064191!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in