+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Fullstack Developer | MVO projecten! Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wil je werken als Fullstack Developer bij een bedrijf dat zich inzet voor digitale transformatie en langdurige samenwerkingen met klanten? Je krijgt een goed salaris, reiskostenvergoeding, en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met externe opleidingen. Ook werk je in een team waar kwaliteit en samenwerking centraal staan. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wil je als Fullstack Developer aan de slag bij de IT partner voor onder andere Robidus, Koninklijke Horeca Nederland en UMC Utrecht? Lees dan verder! 
Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf is een full-service softwarepartner om de digitalisering bij hun klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Vanuit bedrijfskundig perspectief doorgronden zij uitdagingen en ambities van de business en voorzien hen vervolgens in alles wat nodig is voor (blijvend) succes. En dan bedoelen zij ook echt alles! Dus of dit nou Cloud native software, mobiele apps of koppelingen zijn, alles is mogelijk.

Zij zijn zo een 10 jaar geleden opgericht en inmiddels zijn zij uitgegroeid tot 40 specialisten, verdeeld over 6 scrum teams. In elk team zitten (in ieder geval) front-end & back-end developers, er is een scrummaster en natuurlijk de product owner, voor de business kant. Zij zijn zowel ISO 9001 als ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Verder zijn zij mede-oprichter van de Dutch Laravel Foundation en hebben zij het keurmerk voor PSPO en PSM.

Op dit moment zijn zij de IT partner voor hun klanten, om hoogwaardige applicaties te bouwen, omdat de klant dit zelf niet kan. Ik zeg hier wel klant, maar eigenlijk is het een partnership die je aan gaat. Dit gaat namelijk niet over korte projecten, maar een langdurige samenwerking van minimaal 5 tot 8 jaar. Dit is ook de reden dat je niet met meer dan 4 klanten per jaar werkt. Kwaliteit over kwantiteit!

Zij hebben als missie om de digitale transformatie voor iedereen mogelijk en makkelijk te maken. De bedrijven en organisaties waar zij mee samenwerken, komen uit verschillende branches met allemaal hun eigen omstandigheden, uitdagingen en kansen. Voorbeelden van branches waarin zij actief zijn: FinTech, SaaS, Zorg, Vastgoed en Cloudcomputing. Wat zij wel met elkaar gemeen hebben is dat zij bedrijfskritische softwareoplossingen toevertrouwen aan de organisatie.

Om het proces vanuit elk perspectief zo efficiënt en transparant mogelijk te maken, hebben zij een intern platform ontwikkeld, die alle technische beslissingen in kaart brengt. Dit is niet alleen prettig als Product Owner, maar ook als klant is het proces beter te begrijpen en een stuk inzichtelijker.

Functie omschrijving

Als Full-stack developer werk je zowel aan de back-end en aan de front-end van complexe projecten. Jij kunt een vertaalslag maken van concepten en ideeën naar concrete softwareoplossingen en werkt met je team aan software-ontwikkelingstrajecten die op de roadmap staan.

Ook ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van herbruikbare code door toepassing van gestandaardiseerde modules/packages en het onderzoeken van nieuwe technieken. Samen met het scrumteam lever je het programmeerwerk op tijd.

  • Het technisch uitdenken van webapplicaties (architectuur, ERD, Use Cases etc.)
  • Schrijven van tests (Unit, Feature en Browser tests)
  • Het verder uitbouwen van nieuwe modules
  • Code reviews uitvoeren en verwerken met collega's
Functie eisen
  • 3+ jaar ervaring als developer
  • Aantoonbare kennis van PHP (Laravel/Symfony)
  • Aantoonbare kennis van Javascript (Vue met NuxtJS of React met NextJS of NestJS)
  • Ervaring met Agile Scrum
  • Communicatief vaardig
Arbeidsvoorwaarden
Een salaris tot 75k, goede arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding en variabele werktijden. Ook kun je jezelf verder ontwikkelen via externe opleidingen. Je krijgt een uitdagende werkomgeving en gaat werken aan projecten met impact in verschillende branches. Daarbij heb je veel eigen verantwoordelijkheid en mag je meebouwen aan ons softwarebedrijf en de werkprocessen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar Jill Kranenburg
✆ T: +31630716577
✉ E: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in