+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Fullstack Developer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.394 - € 5.323 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wil je werken als fullstack developer bij een organisatie die elk jaar meer dan een half miljoen examens afneemt? Je gaat aan de slag met het doorontwikkelen van producten en het onderhouden van maatwerkkoppelingen. Je komt in een klein, gespecialiseerd team terecht, maar maakt deel uit van een grotere organisatie. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. Je kunt kiezen om te werken op kantoor of vanuit huis. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Wil je als Medior/Senior fullstack developer bij een MVO-organisatie aan de slag die ruim een half miljoen examens realiseert per jaar?
Bedrijfsprofiel

Onze partner heeft als doel om toonaangevend te zijn op het gebied van betrouwbaar ontwikkelen, meten en beoordelen van beroepsgerichte kennis en vaardigheden. Met hun product(en) zijn zij marktleider en ondersteunen zij hun klanten met ruim een half miljoen examens en trainingen per jaar. Verder bieden zij ook Smart Educationals tools, dat praktisch lesmateriaal en innovatieve e-learnings levert die passen bij de vraag van het beroepsonderwijs en bedrijfsleven.

De missie van onze partner is dat iedereen een diploma verdient waar hij/zij trots op is!

Functie omschrijving
Als fullstack developer ga je de producten die zij aanbieden, doorontwikkelen. Verder onderhoud je de maatwerkkoppelingen die zijn geïmplementeerd bij de klanten, ontwikkel je nieuwe functionaliteiten in afstemming met de opdrachtgever. En uiteraard ondersteun je de relaties bij het maken van maatwerkaanpassingen.

Je maakt deel uit van een grote organisatie (100 man/vrouw), maar je komt zelf te werken in een klein, specialistisch team van 4 man.
Onze partner heeft 2 kantoren, namelijk Amersfoort en Den Bosch. Een paar keer per maand komt iedereen samen.

Zij hebben in PHP een eigen ontwikkeld framework. Dit is een hele bewuste keuze, omdat zij niet afhankelijk willen zijn van bijvoorbeeld updates. Hiervoor is de impact te groot als er iets mis gaat. Stel je voor een organisatie moet op maandag ochtend 10:00 uur, 1000 examens afnemen, dan moet alles wel werken. Anders zijn de gevolgen te groot.
Functie eisen
  • Minimaal 4 jaar ervaring met PHP en alle standaarden (SOLID, OOP, MVC etc.)
  • Ervaring met JavaScript, HTML en CSS
  • Ervaring met Design Patterns
  • Je bent bereid een paar keer per maand naar zowel het kantoor in Amersfoort en Den Bosch te gaan
Arbeidsvoorwaarden
  • Een salaris van minimaal € 3.394,00 en maximaal € 5.323,00 afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8%, goede pensioenopbouw, een arbeidsongeschiktheidsverzekering en voldoende ruimte voor scholing/persoonlijke ontwikkeling.
  • 190 vakantie-uren (bij een fulltime werkweek) en daarnaast heb je de mogelijkheid om iedere week ATV op te bouwen, zodat je op 36 dagen uit komt per jaar
  • Een fijne werkplek in het goed bereikbare Amersfoort of op kantoor in Den Bosch, als afwisseling van de mogelijkheid om thuis te werken.
  • Een goede thuiswerkregeling met alle faciliteiten die daarbij horen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar +31 (0)6 30716577

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in