+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

(Junior) Digital Producer in de omgeving van Utrecht | Arbeidsuitdaging Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

VodafoneZiggo

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.694 - € 3.850 p/m

Vacature in het kort

EnergieQ Sterk Sociaal en VodafoneZiggo streven naar een inclusieve arbeidsmarkt en verwelkomen graag mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals Wia-, Wajong-, Wao- of WW-uitkeringhouders. Voor het ‘Studio’ team zoeken we een creatieve digitale producer. Je werkt nauw samen met media-, marketing- en salesafdelingen om online marketingmateriaal te produceren en de software "Cape" volledig te beheersen. Je rol omvat niet alleen uitvoering maar ook verbetering van productieprocessen. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

EnergieQ Sterk Sociaal en VodafoneZiggo kennen een actief diversiteitsbeleid en zijn voorstander van een inclusieve arbeidsmarkt. Daarom verwelkomen wij graag mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Heb jij bijvoorbeeld een Wia-, Wajong-, Wao- of WW- uitkering? Of heb je op een andere manier een afstand tot de arbeidsmarkt? Ben jij daarnaast Beschikb@@r? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden voor jou of solliciteer.
Voor onze opdrachtgever VodafoneZiggo zijn wij voor het ‘Studio’ team op zoek naar een creatieve digitale producer, die meedenkt en -werkt in producties!
Dit gaat om een vacature van 32 - 40 uur.

Dit ga je doen
Als Digital Producer werk je in het ‘Studio’ team. De media-, marketing- en salesafdelingen geven jou instructies. Je helpt hierbij het mediateam met het maken van online marketingmateriaal voor Vodafone, Ziggo en hollandsnieuwe. Hierbij kun je denken aan de productie van HTML5 banners, statische creaties en video’s die op o.a. sociale media, videokanalen, digital out of home borden en online worden vertoond. Je leert de software "Cape" volledig beheersen voor het produceren van creaties. Als je deze software al kent, dan zou dat al heel mooi meegenomen zijn. In deze functie voer je niet alleen plannen uit, maar zoek je ook naar manieren om de productie voor VodafoneZiggo te verbeteren. Je speurt ook zelf naar nieuwe mogelijkheden om "Cape" in te zetten bij onze verschillende communicatie-uitingen.

Gevraagd

Dit breng jij mee
Met jouw liefde voor advertising en een scherp oog voor detail, breng je onze boodschappen tot leven. Je overtuigt interne betrokkenen met gemak en je kan goed met deadlines werken, aangezien je goed bent in projectmanagement. Met jouw creativiteit, oog voor design en passie voor nieuwe software ben je een mooie aanvulling voor ons team.

Jij hebt het
- Je hebt ervaring of affiniteit met Adobe tools als Photoshop;
- Je bent leergierig en vind het leuk om af en toe bij te springen bij andere producties binnen het team als dat nodig is;
- Je hebt een proactieve instelling en vind het leuk om nieuwe ideeën te opperen en projecten te starten;
- Als je net afgestudeerd bent is dat geen probleem, maar één of 2 jaar aan werkervaring in een soortgelijke functie bij een reclamebureau of aan klantzijde is mooi meegenomen;
- Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar;
- Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;

Aanbod

Jij verdient het
  • Een arbeidsovereenkomst bij EnergieQ Sterk Sociaal voor een half jaar met uitzicht op verlenging;
  • Een salaris conform VodafoneZiggo cao (€2694,82 – (€3849,74)
  • Je mag altijd hybride werken, waarbij er altijd 50/50 wordt gerekend met thuiswerken en op kantoor. Op het begin zal je wat vaker op kantoor komen om je collega’s nog beter te leren kennen!
  • Een baan bij een toonaangevende werkgever.
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Dan willen we jou graag ontmoeten en ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van onze contactpersonen:
Morgan Hoogsteden: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-86840964
Benjamin Veldman: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-86840923

Bedrijfsomschrijving

EnergieQ Sterk Sociaal is verantwoordelijk voor het werven van een kandidaat voor deze vacature van Vodafone Ziggo (Utrecht).
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in