+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Gedragsdeskundige LVB Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Als LVB-Legende bij onze organisatie speel je een cruciale rol in het opstellen van behandelplannen en de begeleiding van cliënten met gedragsproblemen. Naast je directe werk met cliënten, coach en ondersteun je ook collega's. Je houdt het zorgaanbod scherp en staat altijd open voor nieuwe uitdagingen. Bij ons staan flexibele zekerheid, ontwikkeling, en de kans om aan diverse opdrachten te werken centraal, met ondersteuning van onze Maandag® Academy. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als onze nieuwe LVB-Legende ga je aan de slag met het opstellen van behandelplannen en het begeleiden van cliënten met uiteenlopende gedragsproblematiek. Je draait je hand niet om voor een intake of diagnostisch onderzoek en je weet als geen ander hoe je cliënten individueel of in groepsverband kunt begeleiden.

Daarnaast coach en ondersteun je begeleiders en andere professionals binnen onze organisatie. Natuurlijk houd je het zorgaanbod voor onze LVB-doelgroep ook scherp in de gaten, want als legende ben jij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

En als je dan toch zo legendarisch bent, heb je vast ook een proactieve en oplossingsgerichte houding, toch?


Functie eisen
  • Een afgeronde WO-opleiding in de psychologie of orthopedagogie
  • Ervaring met het opstellen van behandelplannen en het begeleiden van cliënten met gedragsproblemen binnen de LVB doelgroep.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Gedragsdeskundige LVB die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in