+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Projectvoorbereider (2x) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ZuidProfs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een Projectvoorbereider die van aanpakken weet en graag samenwerkt aan projecten in de openbare buitenruimte. In deze rol werk je aan het voorbereiden van verschillende projecten, van ontwerp tot technische tekeningen en bestekken. Je overlegt met collega's en externe partijen, zoals ingenieursbureaus. Je brengt kennis en ervaring in en draagt bij aan het succes van de projecten. Als je houdt van afwisselend werk en het beste uit jezelf wilt halen, is dit de perfecte kans voor jou. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Korte beschrijving speelveld

Ben jij iemand die op het gebied van (her)inrichten van de openbare buitenruimte over de grenzen heen kijkt van verschillende vakdisciplines en graag zijn collega's bijstaat? Dan zijn wij op zoek naar jou als Projectvoorbereider. Jouw projectcollega's vertrouwen op jouw expertise voor het voorbereiden van ontwerpen, het vertalen van definitief ontwerp naar technische tekeningen en een bestek/UAV_gc contract. Jij kan goed samenwerken met diverse partijen en weet de focus te behouden, zelfs in complexe projecten in de stad Utrecht.


Taken

Als projectvoorbereider ben je actief betrokken bij het voorbereiden van diverse grond weg en waterbouw (GWW) projecten in de openbare buiten ruimte. Het zwaartepunt ligt bij deze functie op het uitwerken van boven- en ondergrondse ontwerpen naar technische tekeningen en bestek of contract. Je werkt daarbij intensief samen binnen verschillende projectteams met onze adviseurs. Je wordt gesteund door deskundige collega’s. Je werkt samen in multidisciplinaire teams voor gevarieerde projecten in de openbare buitenruimte. Daarbij denk je mee over de grenzen van vakdisciplines heen. Je onderhoudt voor de gemeente Utrecht goede contacten met externe partijen; ingenieursbureaus, leveranciers en andere partners. Kortom: Inventariseert relevante informatie in met name de voorbereidingsfase van de (meestal grotere) projecten en pakt de controlerende taken op. Je adviseert over de haalbaarheid van onze boven- en ondergrondse ontwerpen en de vertaling naar technisch tekeningen en een bestek of contract. In staat bent om onder regie van een projectleider, een bestek of contract op te stellen met behulp van ons Handboek Openbare Ruimte (HOR) en ons Moederbestek. Bij uitbesteding adviseert in het formuleren van een heldere opdracht voor een externe partij zoals een ingenieursbureau en toetst de kwaliteit van de externe producten. Vanuit ruime kennis en ervaring op het vakgebied kunt improviseren en adviseren. Recente ervaring met RAW/UAV bestekken, UAV_gc contracten. Participatie in Bouwteams is een pré.


Jij bent/hebt:

Recente ervaring met besteksoftware (Bakker en Spees). Recente ervaring met Microstation’23 of soortgelijke CAD software. Minimaal 5 jaar werkervaring als Project-/werkvoorbereider in de GWW sector. Recente (laatste 5 jr.) opdrachten binnen de GWW sector in bouw- en woonrijp maken, uitwerken DO naar technische CAD tekeningen en RAW bestekken/contracten. Kennis/ervaring op het gebied van projecten in de openbare buitenruimte: Aantoonbare ervaringen met projectmatig werken binnen de GWW sector. Bekend met 3D CAD tekenen binnen de GWW sector.



Gevraagd

Eisen:

  1. Je hebt aantoonbaar MBO werk- en denkniveau

Wensen:

  • Je hebt biij voorkeur minimaal 5 jaar werkervaring als Project-/werkvoorbereider in de GWW sector
  • Je hebt recente (in de afgelopen 5 jaar) opdrachten binnen de GWW sector in bouw- en woonrijp maken, uitwerken totale DO naar technische CAD (2D) tekeningen en RAW bestekken/contracten, en bij voorkeur voor een groot ambtelijke organisatie
  • Je hebt kennis/ervaring op het gebied van projecten in de openbare buitenruimte
  • Je bent bekend met projectmatig werken binnen de GWW sector
  • Je bent bekend met 3D CAD tekenen binnen de GWW sector


Bedrijfsomschrijving

Heb je interesse in deze functie?Reageer dan via de website van www.zuidprofs.nl voor de meest uitgebreide terugkoppeling.En let op, want voor onze functies geldt:De meeste functies zijn tijdelijke functies voor een langere periode. Soms met uitzicht op vast.ZZP is niet altijd mogelijk.Goede beheersing van het Nederlands is voor alle functies vereistErvaring bij een overheidsorganisatie is een grote pré, soms een eis.We ontvangen graag jouw CV in het Nederlands, liefst in Word format.Vermeld je functies en werkzaamheden inclusief jaartallen en maanden, meest recente bovenaan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in