+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Timmerman Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zijn op zoek naar een ervaren Timmerman die goed is in het vervangen en repareren van houten kozijnen. Als Timmerman werk je aan het monteren en demonteren van kozijnen die we zelf maken. Je gaat samen met een collega op pad en plaatst de kozijnen vooral bij mensen thuis. We bieden een leuke baan in een team van vakmensen, met een goed salaris en extra voordelen. Je kunt bij ons je vaardigheden verder ontwikkelen. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben jij een  ervaren Timmerman en heb jij ervaring met het vervangen en repareren van houten kozijnen? Solliciteer dan direct! 


Organisatie

Wij zijn een toonaangevende producent van hoogwaardige houten (gevel) elementen, gevestigd in Utrecht. Al sinds 1982 staat ons familiebedrijf bekend om zijn ambachtelijke vakmanschap en buitengewone inzet. Bij ons staat uw project centraal, en wij streven ernaar om met optimale service en kwaliteit aan uw wensen te voldoen. Onze reputatie voor uitmuntendheid heeft geleid tot een sterke klantenkring, bestaande uit aannemers, bouw- en klusbedrijven, evenals particulieren.


Functie

In de functie van allround timmerman binnen ons bouwbedrijf houd je je voornamelijk bezig met het monteren en demonteren van houten kozijnen. Deze frames worden door het bedrijf zelf in de werkplaats gemaakt. Je gaat samen met een collega op stap. De kozijnen worden voornamelijk door particulieren geplaatst. De werkzaamheden bestaan ​​uit het verwijderen van de bestaande kozijnen, het plaatsen van de nieuwe kozijnen en het ophangen van ramen en deuren.


Functie eisen

Ben jij in het bezit van:

  • Ervaring als Timmerman: We zoeken naar kandidaten met bewezen ervaring in timmerwerk, bij voorkeur in een vergelijkbare omgeving.
  • Beheersing van de Nederlandse taal: Het is belangrijk dat u goed communiceert met collega's en klanten, daarom is een goede beheersing van de Nederlandse taal vereist.
  • Woonachtig binnen een straal van 25 km: Om efficiënt te kunnen werken en snel ter plaatse te zijn, is het belangrijk dat u binnen een redelijke afstand van onze locatie in Utrecht woont.
  • Vakmanschap en toewijding: We waarderen vakmanschap en streven naar kwaliteit in alles wat we doen. We zoeken naar kandidaten die zich kunnen committeren aan ons streven naar uitmuntendheid.
Aanbod

Als Timmerman bij ons bedrijf krijgt u de kans om deel uit te maken van een hecht team van professionals die streven naar vakmanschap en kwaliteit. U krijgt een competitief salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om uw vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden we een stimulerende werkomgeving waarin uw talent en inzet worden gewaardeerd en beloond.


Sollicitatie

Solliciteer direct via de sollicitatie knop!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in