+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Projectleider Installatietechniek Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Growing People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.153 - € 4.650 p/m (bruto)
 

Locatie

Utrecht
 

Vacature in het kort

Als Projectleider Installatietechniek bij een van de grootste installatiebedrijven van Nederland, ben je de spil in grote projecten. Je leidt een projectteam naar succes door jouw enthousiasme en kennis. Dit is jouw kans om bij te dragen aan comfortabele, gezonde en duurzame leef- en werkomgevingen. Bij ons staat jouw ontwikkeling centraal, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een functie in een prettige, informele werkomgeving. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij ervaring in de installatietechniek en zit leidinggeven bij jou in het bloed? In de regio Utrecht zoeken we een Projectleider W die grote projecten aanstuurt. Vervul jij straks deze functie?


Aan de slag als Projectleider Installatietechniek

Als Projectleider Installatietechniek ben jij de spil van diverse grote projecten binnen een projectteam. Jij zorgt ervoor dat afspraken die de projectmanager maakte omtrent tijd, kosten en kwaliteit nageleefd worden. Als leidinggevende weet je precies wat je team nodig heeft. Je ondersteunt collega’s en geeft ze het vertrouwen om zelf initiatief te nemen en zich te bekwamen in hun vakgebied. Tegelijkertijd verlies jij de belangrijkheid van je klant niet uit het oog.  Met jouw kennis en ervaring haal je het beste uit je werk.  

Je gaat aan de slag bij een van de grootste installatiebedrijven van Nederland. Het succes van de organisatie is te danken aan het tijdig meebewegen met de marktvraag, de kennis en expertise van de ruim 550 medewerkers en het vermogen om de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en regeltechniek naadloos te integreren. Projecten vinden onder meer plaats in sportcomplexen, gemeentehuizen, ziekenhuizen, woning- en kantoorpanden. Samen zorg je ervoor dat de klant een comfortabel, gezond en duurzaam werk- en leefklimaat heeft.


Wat ga je doen?
  • Je geeft leiding aan een projectteam, dat je met jouw enthousiasme en kennis van werktuigbouwkundige installaties motiveert het hoogste resultaat te behalen;
  • Je zorgt voor een realistische planning van het project;
  • Je zorgt dat jouw opdracht volgens plan verloopt, dat deze kwalitatief hoog afgewerkt wordt;
  • Je ziet erop toe dat budgetten niet worden overschreden;
  • Je neemt deel aan werkvergaderingen en organiseert evaluaties van projecten, zowel intern als extern;
  • Je rapporteert over de voortgang van het project en geeft informatie door aan jouw leidinggevende;
  • Je behoudt contact met de klant, de opdrachtgever; 
  • Je controleert meer- of minderwerk.
Solliciteren bij Growing People

Je komt als Projectleider eerst in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan hier centraal. Bij Growing People zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die écht bij je past. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak. Bij ons sta jij centraal. We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Verder kun je rekenen op:

  • Een salaris tussen de € 3.153.- en € 4.650.- euro bruto per maand. De hoogte is afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een functie in een prettige en informele werkomgeving.
Wat vragen we van jou?
  • Je hebt hbo-werk- en denkniveau en een werktuigbouwkunde opleiding afgerond;
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Als leider van een projectteam heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kun je goed leidinggeven;
  • Doordat je verantwoordelijk bent voor onder meer de voortgang van een project, is het belangrijk dat je resultaatgericht bent, initiatief toont en een sterk analytisch vermogen hebt;
  • Je werkt nauw samen met andere teamleden van het project en hebt regelmatig contact met de opdrachtgever. Daarom is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent.
Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Ik wil werken in de technische sector, maar deze vacature sluit niet helemaal aan

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek? Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn specialisten in de techniek en geven je vrijblijvend inzicht in je carrièremogelijkheden in de technische sector. Onze accountmanagers en recruiters kennen de markt op hun duimpje en kunnen jou daarom precies vertellen wat bedrijven jou kunnen bieden. Wij weten wat een bedrijf echt uniek maakt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in