+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vaassen.
Laad meer vacatures

Operator (vast contract, € 4.554, geen diploma vereist) Vaassen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werfus

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wil je een baan waar je echt kunt groeien en waar je snel zekerheid hebt met een vast contract? Bij ons kun je aan de slag als Operator en na twee maanden al een vast contract krijgen. Ook als je nog geen ervaring hebt, kun je bij ons starten. We leiden je graag op. Je gaat werken met verschillende machines en zorgt dat alles goed loopt. Je werkt in een vast ploegensysteem, met mooie extra toeslagen. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Geen vast contract? Geen doorgroei mogelijkheden? Wij hebben de oplossing voor jou! Maak nu verandering in je leven en solliciteer!

Over de vacature

Als jij bij onze opdrachtgever start, ontvang jij direct na twee proefmaanden een vast contract. Jij krijgt een opleiding aangeboden en kan na het behalen van deze opleiding aangeven in een persoonlijk ontwikkelplan wat je volgende doelen zijn. Denk aan een VAPRO A en B, misschien wil je wel een Post Hbo? Groeien naar teamleider? Zowel in de breedte als hoogte zijn mogelijkheden. Het kan allemaal!

Onze opdrachtgever blijft groeien, zij is op zoek naar nieuwe Operators. Dus niet één maar meerdere! Geen diploma of ervaring? Geen probleem, zowel ervaren als onervaren Operators zijn welkom! Zij leidt je graag op dus voel je welkom als je de wil hebt om Operator te worden!

Verantwoordelijkheden

Als Operator bij een verpakkingsbedrijf in de industriële, levensmiddelen en tabak sector ben je verantwoordelijk voor het bedienen van een snijmachines, groot machines en het bewaken van het productieproces. Daarnaast leer je storingen oplossen en het ombouwen van de machines. Elke klant heeft specifieke wensen, dat betekent dat producten op maat geproduceerd worden. Elk proces dient volgens de juiste richtlijnen te worden gemaakt en tijdig te worden afgerond. Daarnaast mocht je een storing niet kunnen oplossen is er een technische dienst aanwezig voor de complexere storingen.

Op locatie in Vaassen werk je in een vaste 5 ploegen dienst. Je werkt 6 dagen en krijgt 4 dagen achtereen vrij. In totaal werk je daarmee gemiddeld 33,6 uur per week. Dit geldt als voltijd werkweek. Je werkt 2 ochtenden van 6:00-14:00, 2 middagen van 14:00-22:00 en 2 nachten van 22:00 tot 06:00. Vanwege het werken in ploegen ontvang je fijne toeslagen.

Je verdient minimaal € 3.482, - tot € 4.554, - bruto per maand. Ben je een ervaren Operator? Schroom dan niet om met ons het gesprek aan te gaan mocht je salarisindicatie afwijken!

Gevraagd

  • Je hebt geen diploma, maar wil graag een kans krijgen om het vak te leren of je hebt al diploma's en/of ervaring in je vak en wil doorgroeien!
  • Je bent Nederlands vaardig in woord en geschrift.
  • Je hebt basis technisch inzicht en bent bereid om VAPRO-diploma’s te behalen.
  • Je bent makkelijk in omgang, leergierig, aanpakker, zorgvuldig en samenwerkend.


Aanbod

Wat mag jij verwachten van dit prachtige bedrijf?
  1. Je krijgt direct een vast contract!
  2. Je krijgt een uitstekend salaris dat met je meegroeit.
  3. Je krijgt een mogelijkheid om jezelf te scholen in de breedte of hoogte. Intern worden verschillende opleidingen aangeboden en er is zelfs een opleidingscoördinator aanwezig op locatie.
  4. Je krijgt een reiskostenvergoeding € 0,23 per kilometer, 27 vakantiedagen, pensioenregeling en collectieve kortingen (denk aan bijvoorbeeld een fitness abonnement).
  5. Je krijgt een informele werksfeer, korte lijnen en collegiale collega's. Ze werkt graag samen en dat voel je op de werkvloer!

Meer over het bedrijf
Al meer dan 150 jaar geleden gestart als familiebedrijf en momenteel levert zij verpakkingsmaterialen over de gehele wereld! Als je bij haar gaat werken dan merk je een typisch karakter van: we pakken het samen aan en ons kent ons. Het bedrijf is ondanks ruim 150 medewerkers in de productie nog steeds een bedrijf waar je blijft samenwerken in korte lijnen en samen tot een pracht eindproduct werkt. Zij hecht waarde aan haar medewerkers en dat merk je zodra je werkzaam bent.Wil je een vast contract, zekerheid en een stabiele en flexibele werkgever die oog en oor heeft voor je ontwikkeling?

Pak nu je telefoon, e-mail of solliciteer!

Uren

32 - 40 uur
33,6

Salaris

minimaal € 3.482, - tot € 4.554, - bruto per maand (inclusief ploegentoeslag) afhankelijk van ervaring en diploma's. Heb je meer ervaring en heb je een andere salaris wens maak dit dan bespreekbaar.

Bedrijfsomschrijving

Werfus is jouw betrouwbare partner als het gaat om recruitment en werving & selectie van technisch personeel. We zijn een creatief recruitment agency dat zich richt op het verbinden van talentvolle technische kandidaten met toonaangevende bedrijven. Met onze unieke aanpak, die zowel creatief als casual is, helpen we zowel werkzoekenden als werkgevers om de perfecte match te vinden.

We werken niet op basis van uitzenden of detachering. Als professional kan je direct op contract bij de opdrachtgever!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in