+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Kwaliteitsmedewerker Varsseveld

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

In Person Lichtenvoorde

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 18,56 p/u
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team waarin jouw inzet wordt gewaardeerd en beloond? Dan is deze vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven Kwaliteitscontroleur die ons team komt versterken.

Verantwoordelijkheden:

  • Controleren en bewaken van processen en producten
  • Meten van producten en vastleggen van meetgegevens
  • Schrijven van afwijkingsrapportages en opvolgen van verbeteracties
  • Kalibreren van gereedschappen en vastleggen van kalibratiegegevens
  • Proactief meedenken met de organisatie en teambijdrage leveren

Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin jouw inzet en ideeën worden gewaardeerd. Als jij klaar bent om jezelf verder te ontwikkelen en bij te dragen aan ons succes, dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Solliciteer nu en maak deel uit van ons enthousiaste en gedreven team.



Gevraagd

Vereiste kwalificaties: Voor deze functie is minimaal een MBO werk- en denkniveau vereist, bij voorkeur aangevuld met kennis van kwaliteits- en productieprocessen. Ervaring met technische tekeningen en meetgereedschappen is een pré, maar niet noodzakelijk, aangezien we bereid zijn om je hierin op te leiden. Daarnaast is basiskennis van Engels en Duits gewenst.



Aanbod

Bij ons ontvang je een marktconform salaris tussen € 13,27 en € 18,56 per uur, gebaseerd op jouw ervaring en kwalificaties. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor Metaal & Techniek, waaronder 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen, een goede pensioenregeling, korting op je zorgverzekering, en diverse vergoedingen zoals reiskosten- en sportschoolregelingen.

Arbeidsvoorwaarden: Naast een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, investeren we ook in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden zowel interne als externe trainingen aan om jouw vaardigheden te verbeteren. Bij bewezen toegevoegde waarde bieden we zelfs een contract voor onbepaalde tijd aan.

Werktijden: Je werkt binnen reguliere kantooruren, wat zorgt voor een goede balans tussen werk en privé.




Bedrijfsomschrijving

In 60 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende toeleveranciers op het gebied van hightech plaatbewerking.Een breed geoutilleerd machinepark bestaande uit de modernste geautomatiseerde technieken maakt een optimale 24/7 productie mogelijk, alsmede door de dagelijkse kwalitatieve inzet van onze enthousiaste technische specialisten.Wij produceren grote en kleine series producten voor verschillende internationale markten, bedrijfstakken en industrieën.Smart bewerken van plaatstaal biedt vele oplossingen, Lentink wil u daarin graag adviseren, van dienst zijn en ontzorgen.Wilt u meer te weten komen over plaattechniek bewerken t.a.v. materialen als; staal, rvs, koper, messing en aluminium, informeert u zich dan bij ons.Ons bedrijf is gevestigd in een goed bereikbare locatie, met voldoende parkeergelegenheid en goede verbindingen met het openbaar vervoer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in