+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Varsseveld.

Vakantiemedewerker - metaal Varsseveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

In Person Lichtenvoorde

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 17,87 p/u
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Bij 247TailorSteel hebben we een leuke vakantie- of bijbaan voor jou in de productie. Je gaat aan de slag als Operator, Kanter of Logistiek Medewerker. Je werkt in ploegendienst, waarbij je elke week op een ander tijdstip start: 's nachts, 's avonds of s ochtends. Dit zorgt voor veel afwisseling. Je werkt in een team en leert verschillende taken. Een mooie kans om werkervaring op te doen en nieuwe mensen te leren kennen. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Een vakantie- en/of bijbaan in de productie die jou gegarandeerd veel werkplezier op gaat leveren. Dat vind je bij 247TailorSteel. Je komt werken als Operator of Kanter aan de machine of als Logistiek Medewerker. Je draait volledig mee in onze ploegendienst. Afhankelijk van onze behoefte (en wellicht jouw voorkeur) word je ingedeeld in een vast team in een 3 ploegendienst. Iedere week wissel je van werkrooster. 
Deze is achterwaarts roterend: nacht, laat vroeg. 
Jouw werktijden zijn: 22:00 - 06:00 uur , 14:00 - 22:00 uur en 06:00 - 14:00 uur.  



Gevraagd

  • Je bent minimaal 18 jaar oud.
  • Je wilt werken in 3 ploegen. 
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar in de vakantieperiode (juli en augustus). Onze voorkeur gaat uit naar 40 uur per week.
  • Je spreekt de Nederlandse taal.


Aanbod

Productie:
Samen met de operator werk je aan de machine op de afdeling Tube (buislasersnijden) of Laser (plaatlasersnijden) of Bending (kantdelen) . Op de snijafdeling ben je werkzaam aan en rond je machine. Je roept het juiste materiaal op en laadt het programma in de computer. Nu kan de machine gaan snijden! Wanneer de opdracht door de machine gesneden is, verzamel jij de gesneden onderdelen zodat deze naar de afdeling Bending of Expeditie gebracht kunnen worden. Op de afdeling Bending bestaat jouw werk uit het kanten (buigen) van stalen platen met behulp van de machine.

Logistiek:
Op de afdeling Uitgaande Goederen, onze Expeditie, verzamel jij de orders voor onze klanten. Je verpakt deze netjes op pallets of in dozen zodat de kwaliteit van het product gewaarborgd wordt. Kijk! De orders zijn gepickt en gepackt en staan klaar voor verzending. In de nachtploeg worden de orders geladen in onze eigen vrachtwagens zodat onze collega’s vroeg kunnen vertrekken naar onze klanten.

Wellicht word je ook wel ingezet op de Inkomende Goederen. Je ontvangt de goederen en zorgt ervoor dat deze naar de juiste plek wordt gebracht in de fabriek. Daarbij verzorg je ook het interne transport tussen afdelingen. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, moet je wel in bezit zijn van een heftruckcertificaat. 

Waar doe je het voor?
Om te beginnen: natuurlijk een ontzettend goed salaris! Vanaf 18 jaar krijg je namelijk € 17,87 bruto per uur (incl. ploegentoeslag & uitbetaling van vakantiegeld en vakantiedagen). Dat is een weeksalaris van € 714,80 per week als je 40 uur werkt. En wat als je een hele maand werkt (o.b.v.  40 uur per week)? Dan heb je een salaris van € 3.081,87 bruto per maand. Ben je al ouder dan 22 jaar? Dan krijg je een nóg hoger bruto uurloon.
Verder:

  • Wekelijks betaald door In Person
  • Reiskosten vanaf 0 km á 0,23 cent per kilometer
  • Doorbetaalde pauzes
  • Leuke collega’s en een informele gedreven werksfeer
  • Dagelijks gratis vers fruit
  • Schone, ruime en veilige werkomgeving
  • Opbouw vakantiedagen
  • De kans om na de vakantie te blijven werken als je minimaal 8 uur per week beschikbaar bent, dit kan zowel in het weekend als doordeweeks.

Je beschikbaarheid
Gedurende juli en augustus 2024 ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar om in een 3 ploegendienst te werken. Maar natuurlijk mag je ook een weekje vakantie houden. Dit doen we in overleg. Ben je eerder jan juli al beschikbaar? Dat juichen we alleen maar toe. Je mag van ons al op korte termijn beginnen met werken in het weekend of één of meerdere dagen door per week. Dan raak je al goed ingewerkt en kun je tijdens de vakantieperiode zelfstandig aan de slag.

Klinkt goed toch?
Dat vinden wij ook. Solliciteer dan via de sollicitatieknop. In Person neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Als je bij ons komt werken, kom je bij In Person op de payroll.
Heb je toch nog vragen? Dat kan. Je kan ons bereiken op 0544-394880



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn 247TailorSteel. Een ultramodern en innovatief bedrijf op het gebied van metaalbewerking. Wij werken met de nieuwste machines in een schone, ruime, veilige en geautomatiseerde omgeving. We zeggen niet voor niets; ‘Werk vandaag al in de toekomst’! Klanten maken gebruik van de online 247TailorSteel software Sophia® om zo op maat gesneden platen, buizen en kantdelen te bestellenOp iedere afdeling werk je in een 3-ploegendienst. Hoe dat eruitziet? Iedere week wissel je van werkrooster. Deze is achterwaarts roterend: nacht, laat, vroeg. Mocht je worden ingedeeld in een 5-ploegendienst, werk je 6 dagen achter elkaar (2x vroeg, 2x laat, 2x nacht) en ben je daarna 4 dagen vrij. Dit is een volcontinue rooster, dus je werkt ook door in de weekenden en op feestdagen.En hé, wie weet vind je het zo leuk bij 247TailorSteel dat je een vaste bijbaan kunt scoren voor na de vakantie. We hebben altijd ruimte voor aanpakkers die willen doorgroeien!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in