+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veendam.

Allround assemblage- / productiemedewerkers Veendam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Lavi Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Onze opdrachtgever zoekt versterking in de productie, assemblage van geavanceerde klimaatsystemen. De werkzaamheden zijn heel divers te noemen, als allround assemblage,- productiemedewerker kun je op verschillende afdelingen ingezet worden. De werkzaamheden variëren op basis van kennis en kunde, door het interne opleidingsprogramma worden je alle werkzaamheden waar nodig geleerd. Binnen de organisatie zijn er ruime mogelijkheden om intern door te groeien aan de hand van cursussen of opleidingen. De werkzaamheden variëren van verschillende metaalbewerkingen, tot het afmonteren en aansluiten van elektrotechnische onderdelen. Denk hierbij ook aan eindcontrole (kwaliteitscontrole).

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en productie van industriële en utiliteitsbouw gerelateerde klimaatsystemen. Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland. Binnen de organisatie heerst een professionele, ambitieuze en prettige nuchtere werksfeer.  

Om te beginnen heb je een goede motivatie en bovenal beschik je over een gezonde dosis werkmentaliteit! Zie je jezelf in een technische omgeving veel leren, proberen en wil je jezelf inzetten om daarin een stabiele werkomgeving te creëren? Dan nodigen we je van harte uit te reageren! Heb je al ervaring als productiemedewerker, metaalbewerker of technisch medewerker? Dan liggen er intern meerdere mogelijkheden tot specialisatie middels cursussen of opleidingen.

Je bent fulltime inzetbaar en bereid om tijdens drukte extra uren te werken. Je bent in bezit van VCA Basis of bereid deze te halen (via opdrachtgever of Lavi Personeel) 

Onze opdrachtgever biedt een veelzijdige baan met goede toekomstperspectieven. Hier krijg je nog waardering voor je inzet en werk. Daarnaast ontvang je een goed salaris, passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring. Je komt te werken in een ambitieuze omgeving met een lange termijn visie, een enthousiast team van collega’s met korte lijnen en een nuchtere werksfeer. Ze bieden daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder cursussen of opleidingen om te verbeteren in je vakgebied of om intern door te groeien.

Bij een goede match geeft de organisatie de voorkeur kandidaten rechtstreeks in dienst te nemen (dus GEEN uitzendcontract)!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in